Aύριο Πέμπτη (29 Νοεμβρίου), στις 19:00, στον Οίκο Ανοχής Σκέψης της Αθήνας ή Free Thinking Zone (Σκουφά 64 & Γριβαίων, 10680, Αθήνα) διοργανώνεται μια εκδήλωση για τους Νέους και την Πολιτική, όπου θα μετέχει στο πάνελ των ομιλητών και εκπ
ρόσωπος του PRESS-GR.blogspot.com, έπειτα από πρωτοβουλία της ελληνικής ομάδας του ευρωπαϊκού μέσου cafebabel.com, the European Magazine, του οποίου ιδρύτρια και νόμιμη εκπρόσωπος είναι Eλίνα Μακρή (σχτ με την ίδια:http://press-gr.blogspot.gr/2012/07/press-gr_7825.html).

Το cafebabel είναι ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο/ δεξαμενή νέων δημοσιογράφων, bloggers, πολιτικών επιστημόνων, φωτογράφων, μεταφραστών, με στόχο φέτος την υλοποίηση του προγράμματος OurSpace.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για την πλατφόρμα www.joinourspace.eu, ένα κοινό διαδικτυακό τόπο συνάντησης των νέων Ευρωπαίων με τους πολιτικούς και τους ευρύτερους decision makers. Σκοπός του να πολεμήσει την πολιτική απάθεια των νέων που σαρώνει την Ευρώπη και να προσελκύσει τους νέους πίσω στην πολιτική, Το έργο είναι πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και δεν έχει καμία σχέση με πολιτικά κόμματα.

Ομιλητές οι διευθυντές-εκδότες των περιοδικών και συγκεκριμένα:
Βαγγέλης Δαβιτίδης από το Υποβρύχιο,
Γιώργος Γκριτζάλας από neolaia.gr
Γιώργος Κοκκόλης από cafebabel Greece
Στέλιος Τσεβάς από Φοιτητικό Παλμό
Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης από Press-gr Blogspot

Θα παρέμβουν εκπρόσωποι από το Καλειδοσκόπιο και από το Ο.Π.Α. TV, τo φοιτητικό κανάλι του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.
Η Ελίνα Μακρή θα φτιάξει τα κουλουράκια!
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει παρουσίαση του OurSpace, του πρώτου κοινού διαδικτυακού τόπου συνάντησης των νέων Ευρωπαίων με τους πολιτικούς και τους ευρύτερους decision makers. «Λέμε συχνά ότι η Ευρώπη έχει έλλειμμα δημοκρατίας, ότι η φωνή του απλού πολίτη δεν ακούγεται. Έχουμε μια ευκαιρία να αποδείξουμε το αντίθετο!»

 
Top