Σχολιάζει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης.

Ο κ. Ν. Καράχαλιος δηλώνει επικοινωνιολόγος σε μια χώρα που "ό,τι δηλώσεις είσαι". Λίγες είναι όμως οι φορές, που η αυτοδήλωση επικαιροποιείται απ᾽ το προσωπικό έργο. Ο ίδιος, έχει να υπερηφανεύεται για τις συμβουλές που επ᾽αμοιβή έδινε στον Κ. Καραμανλή το Νεώτερο. Καμαρώνει συχνά για ένα τραπεζομάντιλο χασαποταβέρνας της Ραφήνας, όπου εκεί έγραψε (και διατηρεί ακόμα σπίτι του) έναν λόγο για τον πρώην Πρωθυπουργό, αν και ποτέ δεν υπήρξε λογογράφος του.
Στη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου, ο κ. Καραχάλιος θα μείνει γνωστός για τις κατά καιρούς συνοδούς του και τα κρέϊζι πάρτις που διοργάνωνε ή συμμετείχε, σε μέρη όπου σύχναζαν νυν εξαφανισμένοι φραγκάτοι, καλοπληρωμένες βίζιτες, κυρίες και κύριοι μιας νυν χαμένης περιωπής και λογιών λογιών γόνοι, όπου ο καθείς εξέφραζε με τον τρόπο του τις καταβολές και την παιδεία του. Ο κ. Καραχάλιος διατηρήθηκε στην πιάτσα των τριγώνων (=δημοσιογραφικών-πολιτικών-επιχειρηματικών για να μην παρεξηγηθώ), έπειτα από τις αποτυχημένες (που βαφτίστηκαν "πρωτοποριακές") επικοινωνιακές επιλογές που έλαβε με τον κάποτε εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου, διαδίδοντας ότι μετείχε στην καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον, μέχρι που αιφνιδίως επέστρεψε στην εγχώρια πραγματικότητα, ενώ ποτέ δεν υπήρξε εγγεγραμμένος σύμβουλος της αμερικανίδας πολιτικού-απατημένης συζύγου.
Δικαιολογημένα, λοιπόν, η τελευταία ανάρτηση που εμφανίζεται στον β᾽ προσωπικό λογαριασμό του επικοινωνιολόγου, είναι μια φωτογραφία ονειρεμένων διακοπών στη Μύκονο:http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4378128043692&set=p.4378128043692&type=1&theater.
Κατά τα λοιπά, το προφίλ ενός φερόμενου ειδικού της Επικοινωνίας, αφήνεται στη τύχη του, ενώ απουσιάζει η όποια αναφορά στο επίμαχο και σκανδαλώδες βίντεο που δημιούργησε ο Ε.Ο.Τ. (του οποίου προΐσταται) για την προβολή της χώρας, θέμα που έφθασε στη Βουλή.
Είναι προφανές ότι ο κ. Καραχάλιος ζει ακόμη το Μύθο του.

Υ.Γ. "Οφείλω να συγχαρώ τον κ. Παπανδρέου για τον τρόπο που οργάνωσε τον κεντρικό πυρήνα της κυβέρνησής του..."
Δήλωνε σε μια σπάνιας αξίας συνέντευξή του, ο Ν. Kαραχάλιος: 
 
Top