Για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας θα πάει ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Τάσος Παπάζογλου ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΝOVA

Για την δική του παρουσία: «Είναι καλό που σε κάθε θέση υπάρχουν ισάξιοι ποδοσφαιριστές. Και οι τέσσερις που είμαστε στην ίδια θέση (σ.σ. Παπάζογλου, Μανωλάς, Σιόβας και Κοντρέρας) υπάρχει ανταγωνισμός. Έτυχε ο προπονητής να μου δώσει την ευκαιρία και θεωρώ ότι πήγα καλά και βοήθησα από την πλευρά μου για να φέρουμε τα αποτελέσματα που χρειάζεται η ομάδα».

Για την είσοδο των Φέισα και Αμπντούν στην αρχική ενδεκάδα: «Το θετικό στην ομάδα είναι πως υπάρχουν καλοί και ισάξιοι ποδοσφαιριστές. Όπως ο Φέισα και ο Αμπντούν. Από τον ανταγωνισμό βελτιώνεται κάθε ποδοσφαιριστής και αυτό βοηθάει να έχει καλή εικόνα η ομάδα».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Φαινόμαστε και είμαστε μια οικογένεια. Ο Ιμπαγάσα είναι μία μονάδα που αλλάζει το παιχνίδι. είναι το "μυαλό" της ομάδας. Δεν στεκόμαστε στα άτομα, δουλεύουμε ομαδικά και γι' αυτό έχουμε την ανάλογη πορεία».

Για το αν συζητιέται στα αποδυτήρια το ενδεχόμενο να κατακτήσει η ομάδα αήττητη το πρωτάθλημα: «Συζητιέται γιατί η ομάδα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Έχουμε εννέα νίκες και μία ισοπαλία. Θα είναι το καλύτερο για κάθε ποδοσφαιριστή».

Για τις δυνατότητες της ομάδας: «Ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί καμία ομάδα είτε αγωνίζεται στην Τούμπα, είτε στο ΟΑΚΑ. Είμαστε δυνατοί και πάμε να πάρουμε τη νίκη και κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Champions League, απέναντι στην Άρσεναλ και την Μονπελιέ: «Είναι ανάλογα με το πώς θα κινηθεί ένα παιχνίδι. Με την Άρσεναλ παίξαμε πολύ καλά, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και αν προηγούμασταν θα φεύγαμε με άλλο αποτέλεσμα. Με την Μονπελιέ δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για την Εθνική: «Η Εθνική είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Δουλεύω σκληρά για να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό».

Για τις δηλώσεις του Βαλβέρδε που είπε ότι ίσως τον αδίκησε: «Είναι σημαντικό να μιλάει με τέτοια λόγια ένας προπονητής με αυτή την προσωπικότητα. Έμαθα πάρα πολλά την προηγούμενη χρονιά. Μπήκαν οι βάσεις για να είμαι ακόμα καλύτερος φέτος».

Για την παρουσία του Λεονάρντο Ζαρντίμ: «Όταν ένας προπονητής πάει σε μία ομάδα υπάρχουν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές. Είμαστε όλοι μία οικογένεια και πρέπει να βοηθάμε τον προπονητή, ο οποίος στη συνέχεια βοηθάει την ομάδα. Ήθελε κάποιο χρόνο για να καταλάβει κάποια πράγματα στην ομάδα. Πιστεύω ότι πλέον τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα».

Για τις διαφορές και τις ομοιότητες του Πορτογάλου προπονητή με τον Ισπανό προκάτοχό του: «Έχουν την ίδια φιλοσοφία. Και ο κ. Βαλβέρδε και ο κ. Ζαρντίμ θέλουν να παίζει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα, αλλά σημασία έχουν τα αποτελέσματα. Και οι δύο για να είναι στον Ολυμπιακό είναι καλοί προπονητές».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη μεγάλη σε έκταση νίκη: «Δεν ήταν εύκολο, παρά την κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ. Πιστεύω ότι στο δεύτερο είχαμε πολύ καλή απόδοση και να βάλουμε 4 γκολ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να καταφέρουμε τους στόχους μας. Και στο Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας εκεί και να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βοηθάμε την ομάδα».

Για την διαιτησία: «Επηρεάζουν και εμάς τους ποδοσφαιριστές. Οι περισσότεροι ασχολούνται τι έδωσε και τι δεν έδωσε. Πρέπει να ξεφύγουμε από την νοοτροπία και να δούμε τι γίνεται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

Για την αψιμαχία του με τον Γιώργο Κατίδη: «Αυτά γίνονται στο παιχνίδι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την πλευρά μου με το παιδί. Είχαμε μια αψιμαχία και τελείωσε εκεί».
 

πηγη:gazzetta.gr
 
Top