Απλά... καλύτερος ήταν ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά την ήττα της Κάχα Λαμποράλ (72-89), σημειώνοντας πως η ομάδα του δεν πίστεψε στη νίκη.
Ο τεχνικός των Βάσκων στάθηκε στα πολλά λάθη που έκανε η Κάχα, με αποτέλεσμα να βρουν εύκολους πόντους οι Πειραιώτες, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν σκόραραν οι ψηλοί της ομάδας του.
«Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Απλά ήταν καλύτεροι από εμάς απόψε και άξιζαν τη νίκη. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το comeback με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά όταν πλησιάσαμε κάναμε κάποια λάθη και επιτρέψαμε κάποιους εύκολους πόντους, που έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να πάει τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό. Μετά από εκεί, το παιχνίδι έγινε ακόμη πιο δύσκολο για εμάς», είπε αρχικά ο Ιβάνιβτς και πρόσθεσε:
Πιστεύω πως σημαντικό ρόλο για την ήττα έπαιξε το γεγονός πως όσο ήμασταν στο ματς, δεν πιστέψαμε στη νίκη. Δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα μέσα στο παρκέ και αν και κάναμε κάποια καλά πράγματα, δεν μπορούσαμε να τα κάνουμε με το σωστό τρόπο παιχνιδιού. Δεν μπορούσαμε να βάλουμε εύκολα καλάθια και δεν μπορούσαμε να πάρουμε πόντους από τους ψηλούς».
 
Top