Τι κι αν κάθε επεισόδιο της εκπομπής του κοστίζει 37.000 ευρώ. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιμένει ότι το "Στην υγειά μας" δεν είναι ακριβή παραγωγή.

Αυτό είπε τουλάχιστον σε πρόσφατη συνέντευξή του στο "Βήμα της Κυριακής". "Αντιθέτως, θεωρώ ότι είναι πολύ λίγα. Αναγκαστήκαμε να μειώσουμε δραματικά τους μισθούς όλων όσοι εργάζονται και φυσικά και τη δική μου αμοιβή. Αλλάξαμε πολλά στην εκπομπή και έτσι έπρεπε, γιατί σε τέτοιους καιρούς όλοι προσαρμόζονται. Δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε την εκπομπή με τους όρους που την κάναμε στο παρελθόν", είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής.
"Δηλαδή κάνοντας την αυτοκριτική σας δεν θεωρείτε ότι από τη στιγμή που μπορεί να βγει με 37.000 ευρώ ήταν υπερβολή όταν έβγαινε με πολύ περισσότερα;", ρώτησε η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη.
"Όχι! Και τότε ήταν πολύ φθηνή και τώρα είναι επίσης φθηνή. Απλά πλέον όταν καλούμε έναν μεγάλο τραγουδιστή ο οποίος θέλει να έρθει με τη δική του ορχήστρα, δεν γίνεται, οπότε δεν μπορούμε να τον φέρουμε. Γιατί παλαιότερα πληρώναμε εμείς τους μουσικούς. Στο παρελθόν μπορούσαμε να καλούμε ανθρώπους από άλλες πόλεις και να καλύπτουμε τα έξοδα, τώρα πλέον αυτό δεν γίνεται. Για παράδειγμα, ήθελα να καλέσουμε μια ομάδα δικηγόρων από τη Θεσσαλονίκη που έχει πάθος με τα ρεμπέτικα, και παίζουν και τραγουδούν, αλλά αυτό πλέον είναι αδύνατον", εξηγεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
 http://www.cosmo.gr/
 
Top