Οι Μπένεντικτ Χέβεντες και Γιαν Κλας Χούντελαρ έχουν αναλάβει μαζί με τον Χουμπ Στέφενς να ρίξουν τους τόνους στα αποδυτήρια της Σάλκε καθώς υπάρχει μπροστά ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Η επιχείρηση συσπείρωσης και επαναφοράς της ηρεμίας στα αποδυτήρια της Σάλκε είναι ακόμα σε εξέλιξη ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Γκεζελκίρχεν. Ο αρχηγός Μπένεντικτ Χέβεντες μαζί με τον Ολλανδό σταρ Γιαν Κλας Χούντελαρ και τον τεχνικό Χουμπ Στέφενς προσπαθούν από την κυριακάτικη προπόνηση κιόλας να μειωθεί η ένταση και ο εκνευρισμός που υπάρχει για να πάει η Σάλκε με όσο το δυνατόν πιο καλή ψυχολογία να αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες.
Η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη δυνατή για τους Γερμανούς, που οφείλουν να βελτιώσουν για τα καλά το αρνητικό κλίμα και να παρουσιαστούν δυνατοί και έτοιμοι για το καθοριστικό παιχνίδι της Τετάρτης. Βέβαια το κατά πόσον θα το πετύχουν αυτό θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Από την Δευτέρα και μετά άπαντες δείχνουν διατεθειμένοι να επικεντρωθούν μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ και επιδιώξουν μία καλή παρουσία και ένα ανάλογο αποτέλεσμα.
 
Top