Στο εξωτερικό βρέθηκαν οι Χουάνχο Λορένθο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς σύμφωνα με πληροφορίες έτσι ώστε να δουν κυρίως παίκτες που αγωνίζονται στον χώρο της μεσαίας γραμμής.
Σε μία μεταγραφική περίοδο υπάρχει πάντα ένα «παράθυρο» ανοιχτό για κάθε ομάδα εάν της προκύψει μία καλή ευκαιρία. Πάνω σε αυτήν την λογική τα ταξίδια στον Ολυμπιακό δεν έχουν σταματήσει, αν και οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν αλλάξει θέση: ότι δηλαδή πέραν του Χουάν Πάμπλο Πίνο δεν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης τον Γενάρη.
Βάσει πληροφόρησης που υπήρξε οι δύο πολύ στενοί συνεργάτες του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας κ.κ. Κοβάσεβιτς και Λορένθο μετέβησαν στο εξωτερικό για παίκτες που αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή και κυρίως ως αμυντικά χαφ. Εξάλλου οι μεταγραφικές συζητήσεις που είχαν γίνει για τον Γενάρη αφορούσαν κυρίως αυτήν την θέση.
Όπως σας είχαμε γράψει πριν από αρκετές μέρες πάντως για τον Ιανουάριο οι ερυθρόλευκοι είχαν αποτανθεί σε γραφείο μάνατζερ στην Πορτογαλία ζητώνας έναν γρήγορο γκολτζή ενώ για το καλοκαίρι αξίωναν έναν αμυντικό μέσο και έναν ακραίο επιθετικό. Θυμίζουμε ότι από το συγκεκριμένο γραφείο προτάθηκαν στον Ολυμπιακό αρκετοί παίκτες.
Μερικοί εξ αυτών ήταν οι Ρεϊνάλντο Ντος Σάντος Σίλβα της Άντερλεχτ, ένας 23χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος, ο 23χρονος Μεξικανός μέσος της Τσίβας, Γκουανταλαχάρα, Μάρκο Φαμπιάν Ντε Λα Μόρα, ο 20χρονος επιθετικός μέσος από την Βραζιλία, Φερνάντο Κανέσιν Μάτος της Άντερλεχτ και ο 25χρονος Αφρικανός της Μονακό, Κρις Μαλονγκά, που μπορεί να παίξει στο κέντρο αλλά και στα άκρα της επίθεσης.
Πάντως την δεδομένη χρονική στιγμή το πιο πιθανό είναι ο Πίνο να αποτελέσει την μοναδική προσθήκη για τον Ιανουάριο. Εξάλλου οι πρωταθλητές Ελλάδας συνηθίζουν να κάνουν διάφορα ταξίδια μέσα στην χρονιά έτσι ώστε να κοιτάζουν ποδοσφαιριστές και για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά και για την καλοκαιρινή.

πηγη:gazzetta.gr
 
Top