Πώς γίνεται ο Αλγερινός επιθετικός να τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό αλλά να μη βάζει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο; Ο sportdog έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Πολλοί απορούν γιατί ο Τζιμπούρ δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τον Ολυμπιακό, παρόλο που πάει αρκετός καιρός από τότε που βγήκε προς τα έξω ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό και μένουν μόνο τα τυπικά για τις τζίφρες.

Η στήλη "Sportdog Penalty" στο Twitter δίνει σήμερα την απάντηση με αποκλειστικό ρεπορτάζ. Κατ΄αρχάς να αναφέρουμε ότι ο χθες ο Μαρινάκης στην πίτα δεν έστειλε μήνυμα στον Τζιμπούρ. Μάλλον για τον Τοροσίδη πήγαινε το "όποιος καταλαβαίνει το μεγαλείο της ομάδας"... 

Ο Τζιμπούρ, άλλωστε, όπως αποκαλύπτει ο σκύλος, τα έχει βρει σε όλα με την "ερυθρόλευκη" διοίκηση για το νέο συμβόλαιο, πριν από τα Χριστούγεννα! Η καθυστέρηση που παρατηρείται, λοιπόν, στις υπογραφές δεν έχει να κάνει με τα λεφτά, αλλά με τη ...Μαρσέιγ!

Ο παίκτης περιμένει μέσα στο μήνα πρόταση από τη γαλλική ομάδα και το είπε στο αφεντικό του Ολυμπιακού. Ο Μαρινάκης εκτίμησε τη στάση και την ειλικρίνεια του "τρομοκράτη" και του έδωσε το χρόνο που ζήτησε. Εξάλλου, οι δύο άνδρες έχουν εξαιρετικές σχέσεις, όπως γράφει το "Sportdog Penalty" στο Twitter.

Αν, λοιπόν, μέχρι τις 15-20 του μήνα η Μαρσέιγ δεν καταθέσει προσφορά στον Αλγρερινό, τότε θα υπογράψει αμέσως το νέο του συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους". Αυτή είναι η αλήθεια και τη διαβάζετε μόνο στον σκύλο! Όλα τα άλλα είναι για τις εντυπώσεις και τα διαβάζετε αλλού...

 
Top