Γίνε μέλος και κέρδισε
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως δέκα τυχεροί φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 4/2.
 
Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν πως όσοι φίλοι της ομάδας γίνουν μέλη στο επίσημο κανάλι των Πειραιωτών στο youtube τότε θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην σχετική κλήρωση και εκτός από εισιτήρια για το ντέρμπι, θα κερδίσουν  3 συλλεκτικές μπάλες με τις υπογραφές των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας ,  5 ζευγάρια παπούτσια ΝΙΚΕ AIR MAX και 5 δωροεπιταγές των 50 ευρώ από το OFFIAL OLYMPIACOS BC STORE.
Στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου 2013 από τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη και θα προβληθεί από το κανάλι της ομάδας, συμμετέχουν και όσοι είναι ήδη συνδρομητές του καναλιού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:
Διαγωνισμός ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – YOUTUBE

Γίνετε συνδρομητές στο Κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube και κερδίστε μοναδικά δώρα!! Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί τους φιλάθλους της να γίνουν συνδρομητές του Επίσημου Καναλιού του Ολυμπιακού στο YouTube και να κερδίσουν:

- 10 Διπλές Προσκλήσεις για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στις 4 Φεβρουαρίου
- 3 συλλεκτικές μπάλες με τις υπογραφές των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας
- 5 ζευγάρια παπούτσια ΝΙΚΕ AIR MAX
- 5 δωροεπιταγές των 50 ευρώ από το OFFIAL OLYMPIACOS BC STORE

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 31 Ιανουαρίου.

Με μια διαδικασία που διαρκεί λιγότερο από δυο λεπτά και δεν κοστίζει τίποτα, θα μπορούν όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να παρακολουθούν τα νέα της ομάδας, μοναδικά video, τις καλύτερες φάσεις των αγώνων, να συμμετέχουν σε live επικοινωνία με τους παίκτες και τους προπονητές, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς με μοναδικά δώρα καθώς και να ανεβάζουν τα δικά τους αγαπημένα video στο Επίσημο Κανάλι της ομάδας!

www.youtube.com/olympiacosbc

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Για εμάς, η συνεργασία με την Google και το YouTube και το γεγονός ότι είμαστε η πρώτη και μοναδική αθλητική ομάδα που είναι Επίσημος Premium Partner του YouTube στην Ελλάδα, μας προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες σε πολλά πεδία δράσης, ειδικότερα σήμερα όπου η προβολή video μέσα από το internet και το YouTube αυξάνεται κατακόρυφα, ενώ η συνεχόμενη αύξηση της χρήσης tablets και smart phones για παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων δημιουργεί νέες ευκαιρίες επικοινωνίας, προβολής αλλά και εμπορικής ανάπτυξης. Η συμμετοχή των φιλάθλων μας στο κανάλι μας στο YouTube αυξάνεται συνεχώς και θέλουμε μέσα απ’ αυτόν τον διαγωνισμό να προσκαλέσουμε ακόμα περισσότερους φίλους της ομάδας. Πολύ σύντομα, το κανάλι αυτό θα αποτελέσει μια δυναμική πλατφόρμα επικοινωνίας μας με τους φίλους μας και προβολής όλων των δράσεων της ομάδας».

Γίνετε όλοι συνδρομητές και κερδίστε μοναδικά δώρα! Κάντε click στο www.youtube.com/olympiacosbc, γίνετε μέλος στο κανάλι των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας και κερδίστε μοναδικά δώρα.
Πηγή: gazzeta.gr
 
Top