Ο Ολυμπιακός εντείνει το πρέσινγκ και τις προσπάθειές του για να κλείσει άμεσα τον Μίτσελ και να τον φέρει το αργότερο μέχρι την Κυριακή στην Ελλάδα.
Οι επαφές Ολυμπιακού-Μίτσελ συνεχίστηκαν και την Τετάρτη με τις δύο πλευρές να παραμένουν κοντά στο deal. Ακόμα όμως δεν τα έχουν βρει οριστικά προκειμένου ο Ισπανός προπονητής να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για τις υπογραφές με τον Ολυμπιακό.
Η μικρή διαφορά στο οικονομικό σκέλος (ο Μίτσελ θέλει 1,3 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός δίνει 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο) καθώς και η διάσταση απόψεων σε θέματα διάρκειας συμβολαίου και μπάτζετ καλά κρατούν. Ωστόσο σε καμία περιπτώσεων δεν είναι τέτοιες οι διαφορές που να οδηγούν σε... ναυάγιο.
Το αντίθετο. Ο Ολυμπιακός με τον πρώην προπονητή της Σεβίλλης είναι ακόμα ιδιαίτερα κοντά στο να τα βρουν. Ισπανικές πηγές μας μετέφεραν αργά το βράδυ της Τετάρτης ότι «ακόμα δεν μπορεί να θεωρείται τίποτα σίγουρο. Το κλίμα είναι καλό και οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη.
Όμως ο Μίτσελ παρότι ενδιαφέρεται έντονα για το πρότζεκτ του Ολυμπιακού δεν είναι εύκολος άνθρωπος στις διαπραγματεύσεις. Οι δύο πλευρές είναι κοντά αλλά το θέμα παραμένει ανοιχτό καθώς δεν υπάρχει τελική συμφωνία».
Όπως όλα δείχνουν η περίπτωση Μίτσελ θα απασχολήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας και την Πέμπτη. Ο Ολυμπιακός από μέρους του πιέζει όσο πιο πολύ μπορεί για να κλείσει άμεσα ο Ισπανός κόουτς και να τον έχει στον πάγκο του την Κυριακή με τον Ατρόμητο.
Στο λιμάνι δεν χάνουν ούτε την πίστη τους, ούτε την αισιοδοξία τους. Και την Τετάρτη ήταν αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης του προπονητή και περιμένουν πια τα ευχάριστα είτε από ώρα σε ώρα είτε την Πέμπτη...

 
Top