Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, πραγματοποιήθηκε σήμερα η γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου Πειραιά, στο δημοτικό κινηματογράφο «Σινεάκ».
 Μόνο που η γιορτή πραγματοποιήθηκε με ανοργανωσιά ,προχειρότητα και πολλές ελλείψεις. Πρώτον και κυριότερο από την γιορτή απουσίαζε ο Μητροπολίτης Πειραιώς όπως ανέφερε ο ίδιος ο Δήμαρχος αφού κανένα από τα έξι σωματεία που ανέλαβαν την διοργάνωση της γιορτής δεν μπήκε στον κόπο να τον καλέσει.
 Φυσικά το ένα σωματείο έριχνε την ευθύνη στο άλλο και άκρη δεν βρήκαν. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τους μικρούς φίλους έκοψε τελικά ο Δήμαρχος αντί του Μητροπολίτη. Απουσίες μετρήσαμε και για την αξιωματική αντιπολίτευση , αφού και εδώ κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τους καλέσει. Η ασυνεννοησία για άλλη μια φορά σε όλο της το μεγαλείο. 
 Και η προχειρότητα δεν είχε τέλος , η γιορτή ήταν για τα παιδιά των εργαζομένων στο δήμο του Πειραιά και έτσι για να τα ευχαριστήσουν χάρισαν δωροεπιταγές αφού πρώτα τα έβαλαν να παρακολουθήσουν παιδική χριστουγεννιάτικη ταινία στην αίθουσα του «Σινεάκ» , όμως και τα δύο ήταν σωστό φιάσκο. 
 Τα παιδιά έκατσαν να δουν μια ταινία που ήταν χαλασμένη και δεν έπαιζε και κανείς δεν έδωσε σημασία ώστε να γίνει κάποια επιδιόρθωση έτσι ένα ένα τα παιδιά άρχισαν να αποχωρούν απογοητευμένα. Και το καλύτερο; 
 Το κομμάτι των δωροεπιταγών για τα παιδιά. 
 Για άλλη μια φορά φάνηκε ότι είμαστε Ελληνάρες και όσοι μπορούμε τα τρώμε μεταξύ μας. Εδώ και μια εβδομάδα σύμφωνα με πηγές του mellon.gr είχε ανακοινωθεί σε όλους τους εργαζομένους ότι τα παιδιά τους θα πάρουν δωροεπιταγές από μεγάλο πολυκατάστημα λόγω εορτών. 
Σιγά σιγά όμως άρχισαν να τα μασάνε , άλλαξαν το όριο ηλικίας για τα παιδιά που θα έπαιρναν δωροεπιταγή , μετά τόνισαν ότι προηγούνται τα παιδιά των μόνιμων υπαλλήλων του δήμου και σήμερα κατάλαβαν ότι ίσως οι επιταγές δεν φτάνουν για όλους. 
Δεν ξέρουμε αν το πιάσατε αλλά μάλλον κάποιοι θα τα φάνε πάλι μόνοι τους και αυτό σε βάρος παιδιών . Τι είχες Γιάννη μου τι είχα πάντα δηλαδή, το φλουρί τουλάχιστον το βρήκαν ή και αυτό αγνοείται;;;… άντε και καλό 2013!!!
mellon.gr
 
Top