Οι τίτλοι τέλους έπεσαν για τον Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό, που μετά από έξι χρόνια πήρε την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Η συνάντηση και προσεχώς το... διαζύγιο

Αλλαγή σελίδας για τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο διεθνής μπακ με τοποθέτησή του κατέστησε σαφές ότι έχει αποφασίσει να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό. Η δήλωση αυτή ανέκυψε έπειτα από επαφή που είχε ο παίκτης με τους παράγοντες του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες θέλουν τον παίκτη να έχει τετ α τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στην συζήτηση που έγινε τον ενημέρωσε ότι η επιθυμία του είναι να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί το εάν ο παίκτης φεύγει άμεσα ή το καλοκαίρι ως ελεύθερος πια. Ο Τοροσίδης μετά το διαρκές πρέσινγκ που δέχονταν από τον κόσμο και τους παράγοντες των Πειραιωτών ξεκαθάρισε την θέση του.

Ο ίδιος αμφιταλαντευόταν πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ζύγιζε τις επιλογές του και τις πιθανότητές του για την Ευρώπη. Όπως σας έχουμε γράψει ξανά μιλούσε με φίλους του στο εξωτερικό για να δει το τι θα μπορούσε να κάνει. Έκρινε λοιπόν τελικά σκόπιμο να κάνει το... άλμα για την Ευρώπη.

Οι πιθανοί προορισμοί και η δήλωσή του

Οι επόμενοι πιθανοί προορισμοί του είναι σε τρεις χώρες της γηραιάς ηπείρου: οι Ιταλία και Γερμανία όπου είχε δώσει μεγάλο βάρος με δύο μάνατζερ (σ.σ. Καζιάνη κα Κουτσολιάκο), Βέλγιο και Αγγλία. Είναι επίσης προφανές ότι θα διευκρινιστεί λίαν συντόμως το πότε θα κλείσει σε σύλλογο και το που ο έμπειρος οπισθοφύλακας.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε στο site της πειραϊκής ΠΑΕ ο παίκτης μετά από έξι χρόνια στην ομάδα: Με αφορμή τα όσα γράφονται και λέγονται για την ανανέωση ή μη του συμβολαίου μου, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα σεβόμενος τη μέχρι τώρα παρουσία μου στο μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο. Έχω αποφασίσει να συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό.

Θέλω να τονίσω ότι ο λόγος που πήρα αυτή την απόφαση δεν είναι οικονομικός. Θέλω να ζήσω το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Είχα εδώ και καιρό μια πρόταση από τον Ολυμπιακό που με καλύπτει απόλυτα και ευχαριστώ γι αυτό και τη διοίκηση και τον πρόεδρο. Αλλά η απόφαση μου είναι να παίξω εκτός συνόρων. Στην Ελλάδα για μένα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός.
 
Top