Την κατάργηση 3ων αντιδημαρχίων, την αποχώρηση 4ων αντιδημάρχων και την είσοδο 1ος νέου προσώπου έχουν οι δημαιρεσίες της δημοτικής αρχής. Αναλυτικότερα καταργούνται, σύμφωνα και με την τροποποίηση του Καλλικράτη, οι αντιδημαρχίες Νίκαιας (Προκόπης Τριανταφυλ- λίδης) και Αγ. Ι. Ρέντη (Ιωάννα Κουφατζίδου-Τσιρώνη) ενώ επιπλέων η αντιδημαρχία Πρόνοιας & Κοινωνικών Υπηρεσιών ( Ιωάννα Κουφατζίδου-Τσιρώνη ), μετά και τον άδικο χαμό της Ιωάννας, δεν αντικαθιστάτε με νέο δημοτικό σύμβουλο αλλά παίρνει -προς το παρόν- τη μορφή νομικού προσώπου.
Στις θέσεις τους παραμένουν οι κκ Τούντας Κανέλλος (αν/χος Οικονομικών), Κουφοπαντελής Μιχάλης (Καθαριότητας), Νικολάκης Σπυρίδων (Αθλητισμού) και Μπίχτας Παύλος (αν/χος Πρασίνου), ο οποίος αναβαθμίζεται σε ισχυρό άνδρα του δήμου, αναλαμβάνοντας επιπλέων κα- θήκοντα αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής (αντικαθιστώντας τον κ. Σταματάτο) και αντιδημάρχου παρά του Δημάρχου.
Το νέο πρόσωπο στο “σφιχτό σχήμα” των εκλεκτών που πλαισιώνουν τον κ. Ιωακειμίδη είναι ο κ.Λεγάκης Γιώργος που παίρνει τη θέση του κου Μάλαμα Περικλή στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών.
 
Top