Σε εορταστική εκδήλωση στην πλατεία Νεράιδας στην Παλαιά Κοκκινιά, που πραγματοποιήθηκε χθες, στο πλαίσιο του  Χριστουγεννιάτικου bazaar του Σώματος Εθελοντών Κοκκινιάς «Δράση», εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας. 

Ο κ. Βοϊδονικόλας, σε χαιρετισμό του, επισήμανε: "Θα ήθελα να μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο οποίος επισκέφθηκε το bazaar το πρωί, αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων,  δεν μπόρεσε να είναι στην εκδήλωσή αυτή μαζί μας. Ως Δημοτική Αρχή, δεν θα μπορούσαμε να μην υποστηρίξουμε αυτή την πρωτοβουλία. Είναι σημαντικό το γεγονός, ότι σύλλογοι της πόλης μας, όπως είναι το Σώμα Εθελοντών Κοκκινιάς «Δράση», δραστηριοποιούνται τόσο ενεργά και ουσιαστικά. Με τον Ηρακλή Ανδρικόπουλο γνωριστήκαμε πριν 2 χρόνια και έχω διαπιστώσει την  ειλικρινή του διάθεση για  προσφορά. Οφείλω να σημειώσω πως το Σώμα Εθελοντών Κοκκινιάς, πέρα από τον σκοπό του που είναι να συμβάλει με προτάσεις και δράσεις στην αναβάθμιση περιοχών, όπως είναι η Παλαιά Κοκκινιά, υλοποιεί σημαντικό κοινωνικό έργο, βοηθώντας μεταξύ άλλων, συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω, ότι  μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, κατεδαφίστηκαν πρόσφατα τρία εγκαταλελειμμένα ακίνητα στην Παλαιά Κοκκινιά και προχωρήσαμε στους χώρους αυτούς, σε αναπλάσεις πρασίνου. Σκοπεύουμε να υλοποιήσουμε ανάλογες δράσεις στο μέλλον, όμως είναι βέβαιο ότι θα είμαστε πάντα κοντά σε συλλόγους με ευαισθησία και κοινωνική συνείδηση, όπως είναι το Σώμα Εθελοντών Κοκκινιάς «Δράση». Εύχομαι χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους". 

Ο Πρόεδρος του Σώματος Εθελοντών Κοκκινιάς "Δράση" κ. Ηρακλής Ανδρικόπουλος, δήλωσε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και υποστήριξε τον κοινωνικό σκοπό του χριστουγεννιάτικου bazaar, στο οποίο συνέβαλαν εθελόντριες οι οποίες έφτιαξαν γλυκά και διάφορα χειροτεχνήματα. Υποδεχθήκαμε το πρωί τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη κα τους Αντιδημάρχους, οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθειά μας. Τα έσοδα του  bazaar, θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου μας, καθώς όπως γνωρίζετε, έχουμε αναλάβει την καθημερινή σίτιση και την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης σε 35 οικογένειες της Παλαιάς Κοκκινιάς. Παράλληλα με το  bazaar, διοργανώσαμε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στις οποίες δημιούργησαν γιορτινή ατμόσφαιρα η Φιλαρμονική του Δήμου και η Χορωδία του Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης της Παλαιάς Κοκκινιάς. Με τον Δήμο Πειραιά, έχουμε μια άριστη συνεργασία και για το λόγο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη ο οποίος είναι κοντά μας, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σταύρο Βοιδονικόλα και όλους τους αιρετούς του Δήμου Πειραιά, που ήρθαν στην πλατεία Νεράιδας και μας στήριξαν. Χρόνια Πολλά σε όλους". 

 
Top