Με...sold out στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης μαθαίνουμε πως ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των μουσικών παρουσιάσεων της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του...Δήμου Πειραιά

Το χαρούμενο πρόγραμμα «Μουσική Συντροφιά με τη Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά» προσφέρει όμορφες μουσικές στιγμές στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και όχι μόνο.
Για όσους το χάσανε, να μην στεναχωριούνται, γιατί η Φιλαρμονική Ορχήστρα (και ο ταχυδρόμος) χτυπάει πάντα δύο φορές!
Έτσι, πρόκειται να πραγματοποιήσει και δεύτερο κύκλο παρουσιάσεων στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά.

Πάντως αν αναλογιστεί κανείς ότι οι δημότες πληρώνουν ετησίως περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για τη Φιλαρμονική (εμφανίζεται Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια, παρελάσεις 25η Μαρτίου, 28η Οκτωβρίου, ενώ κάνει έκτακτους μουσικούς περιπάτους και εμφανίσεις στα ΚΑΠΗ), τότε θα μπορούσε να πει κάποιος ότι αυτή είναι η πιο ακριβή μπάντα, όχι μόνο στον Πειραιά και τη χώρα, αλλά ίσως και σ΄ ολόκληρο τον κόσμο!!!

Για να καταλάβει κανείς τα μεγέθη και τα... νούμερα, να πούμε ότι η φιλαρμονική της Σάμης στην Κεφαλλονιά αποτελείται από παιδιά που μαθαίνουν δωρεάν μουσικά όργανα στη Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου, ο οποίος πληρώνει μόνο το μισθό του μαέστρου - δάσκαλου!

 Για να πάρετε μια γεύση, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Με απλά λόγια,  λέμε ότι αυτή την εποχή  είναι υπερβολή οι δημότες να πληρώνουν τόσα χρήματα μόνο και μόνο για να παίζει η Φιλαρμονική σε κάποιες εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά.
Για παράδειγμα, οι μουσικοί θα μπορούσαν να κάνουν μαθήματα στο δημοτικό μουσικό σχολείο ωδείο και να καταργηθούν τα δίδακτρα που πληρώνουν τα παιδιά, τα οποία μετά θα μπορούσαν να στελεχώσουν και τη Φιλαρμονική...

@ Μήπως είναι πολλά τα λεφτά για τη μπάντα του Δήμου Πειραιά;

Πηγή:REPORTAZ NET 
 
Top