Η 31χρονη Nong Nat, πρώην αστέρι της βιομηχανίας ενηλίκων εξωτερίκευσε τους φόβους της ότι ο 70χρονος δισεκατομμυριούχος άνδρας της μπορεί να πεθάνει κατά την διάρκεια του σεξ...



Η Nat αποκάλυψε ότι ο Αμερικανός μεγιστάνας σύζυγός την πληρώνει ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα ενώ μόλις βγάλουν τη βίζα για τον γάμο τους θα μετακομίσει μαζί του στις ΗΠΑ.

thailand_3.jpg

Τώρα, η πρώην πορνοστάρ γνωστή online σαν Nat Chanapa φοβάται ότι ο σύζυγός της μπορεί να πεθάνει κατά την διάρκεια του σεξ το οποίο όπως λέει δεν είναι συχνό αφού δεν του το επιτρέπει η υγεία του.

Η Ταϊλανδή είχε δικαστικές περιπέτειες όταν κατηγορήθηκε για την συμμετοχή της σε βιντεοκασέτες πορνό, κάτι παράνομο στην χώρα της, όμως η Kejsarin Chaichalermphol όπως είναι το κανονικό της όνομα τώρα δηλώνει πως έχει γυρίσει σελίδα.

thailand_2.jpg

«Χάρη στο εισόδημα που εξασφαλίζω από τον άντρα μου αλλά και τα έξτρα χρηματικά ποσά που μου δίνει δεν πεινάω και δεν χρειάζεται να γυρίζω πορνό ταινίες», υπογραμμίζει η 31χρονη που πλέον έχει ασπαστεί τον βουδισμό.

thailand.jpg

Πάντως όπως σημειώνει πληρώνουν στα δύο τους λογαριασμούς τους ενώ υποστηρίζει ότι η προσευχές και ο διαλογισμός έφεραν τον συγκεκριμένο άντρα της κοντά της.

kardia_1.JPG
 
Top