Υποδέχονται τον Άρη οι «νταμπλούχες»
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται τον Άρη το Σάββατο (3/12) στις 18:00 στο Ρέντη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Με εξαίρεση την απουσία της Σάσκια Χίππε που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας άλλα αγωνιστική προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς».
Η δήλωση του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Με εξαίρεση τη δεδομένη απουσία της Σάσκια, όλες οι παίκτριες είναι έτοιμες για να παίξουν αύριο. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες τις υποχρεώσεις μας ενώ παράλληλα προετοιμαζόμαστε ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα που έρχεται με την C.S.M. Βουκουρεστίου! Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν».
Λαμπρούση: «Να συνεχίσουμε το σερί μας»
Η κεντρική του Ολυμπιακού, Τζίνα Λαμπρούση, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ο Άρης είναι μια δυνατή  ομάδα, ωστόσο εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε το σερί μας. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες από την αρχή έως το τέλος του αγώνα και να μην παρουσιάσουμε κενά διαστήματα στην απόδοσή μας. Στόχος μας είναι η νίκη με καλή εμφάνιση και να… ζεσταθούμε ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων που πλησιάζουν με αντίπαλο την ομάδα του Βουκουρεστίου».
http://www.pireasnews.gr/2016/12/blog-post_68.html
 
Top