Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε στη Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στον  Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη των ναυτικών μας, κατά την οποία υποδέχθηκε στην πόλη,  τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. 

Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης παρέστη στην τελετή εορτασμού του Αγίου Νικολάου στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων,  καθώς και στη Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά. 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:
«Ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές για τον Πειραιά και για το ναυτικό μας. 
Φέτος, υποδεχθήκαμε στον Πειραιά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και όπως κάθε χρόνο, σύσσωμη η πόλη τίμησε με σεμνότητα και μεγαλοπρέπεια, με τον Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεραφείμ,  τον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο,  τον προστάτη των ναυτικών μας,  Άγιο Νικόλαο. 
Πιστεύω πως οφείλουμε να τηρούμε τις παραδόσεις και τα έθιμά μας. Η Λιτάνευση της Εικόνας του Αγίου Νικολάου είναι μια από τις μεγαλύτερες περιφορές που γίνονται στην πόλη, συμμετέχουν οι δημότες και το χαίρονται όπως και εμείς. Εύχομαι και του χρόνου. 
Χρόνια πολλά στους ναυτικούς μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα». 
 
Top