Μετά την ολιγόμηνη … ανάπαυλα, η Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται ότι συζητά για την επιστροφή της στην τηλεόραση για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν...Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με το yupiii.gr, που έκανε τη διαφορά μέσα από την εκπομπή της #Hashtag στο Epsilon, όταν έφυγε από το κανάλι, δήλωνε αποφασισμένη να κάνει πλέον τηλεοπτικά μόνο πράγματα που της αρέσουν. Έτσι, ενώ έκανε συζητήσεις με τον Alpha δεν κατέληξε σε συμφωνία και στη συνέχεια προτίμησε να αφοσιωθεί στο site της και να αποστασιοποιηθεί για λίγο από τα τηλεοπτικά δρώμενα

Τώρα όμως φαίνεται ότι η Ελεονώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά, μιας και στ αυτιά μου έφτασαν πληροφορίες που τη θέλουν να συζητά με τη σιδηρά κυρία του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, όχι για το «Μεγάλο Παζάρι» όπως ακούστηκε αλλά για ένα μαγκαζίνο στη… μεσημεριανή ζώνη. Για το ίδιο δηλαδή που έκανε συζητήσεις και η Τζένη Μπαλατσινού, αλλά όπως όλα δείχνουν, οι συζητήσεις δεν τελεσφόρησαν!

Μαραγκουδάκη και Μελέτη συζητούν για μια δίωρη εκπομπή που θα έχει και Lifestyle στοιχεία (για να μην πούμε gossip και θιχθούν κάποιοι) αλλά και θέματα που ενδιαφέρουν την Ελεονώρα και έχουν σχέση με ψυχολογία και ευζωία γενικότερα.
 
Top