Ν.Φάληρο 17-10-2010
Προς Τον Πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Γνωρίζοντας όλα αυτά τα σημαντικά θέματα που συμβαίνουν στην πατρίδα μας και σας απασχολούν πολύ σοβαρά καθώς έχουν σχέση με το μέλλον και την ύπαρξή της, σας παρακαλούμε να διαθέσετε πέντε μόνο λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας και να διαβάσετε όσα.....
ακολουθούν παρακάτω και αφορούν το δικό μας μέλλον και ύπαρξή καθώς και των οικογενειών μας.

Εργαζόμαστε τα τρία (3) τελευταία χρόνια στο ΣΕΦ, και έχουμε προσφύγει κατά του ΑΣΕΠ στο Συμβούλιο της Επικρατείας, για τους λόγους που θα διαβάσετε στο συνημμένο ιστορικό.
Στο διάστημα που ήσαστε Υπουργός Πολιτισμού, η τότε Διοίκηση του ΣΕΦ εκτελώντας τις αποφάσεις του ΑΣΕΠ , παρότι είχε προσφύγει και εκείνη με αίτηση ακυρώσεως κατά των αποφάσεων αυτών στο Συμβούλιο της Επικρατείας ξεκίνησε τη διαδικασία αναμόρφωσης των πινάκων κατάταξης διοριστέων και απορριπτέων.
Μέχρι να εκδικαστεί στο ΣτΕ η προσφυγή μας κατά του ΑΣΕΠ, ζητήσαμε και πήραμε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά Ασφαλιστικά μέτρα μέχρις οριστικής αποφάσεως του ΣτΕ.
Στις αρχές του 2010 η νεοδιορισθείσα διοίκηση του ΣΕΦ, απέσυρε την αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ και ακολούθως ζήτησε την άρση των ασφαλιστικών μας μέτρων απ΄το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, πράγμα που πέτυχε στις 20.09.2010.
Παρά τις ομόφωνες αποφάσεις, του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων του ΣΕΦ καθώς και της ολομέλειας της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, με τις οποίες μας στηρίζουν και ζητάνε να παραμείνουμε στην εργασία μας μέχρι την οριστική απόφαση από το ΣτΕ, η παρούσα Διοίκηση του ΣΕΦ, πραγματοποίησε νύχτα τη διαδικασία απόλυσης 33 εργαζομένων , την οποία κοινοποίησε στον καθένα από εμάς με Δικαστικό Επιμελητή στις 13.10.2010.
Κύριε Πρόεδρε,
Δεν ζητάμε εργασία χωρίς όρους και προϋποθέσεις .
Ζητάμε από εσάς να γίνεται κοινωνός του προβλήματός μας και αρωγός στην προσπάθειά μας να παραμείνουμε στην εργασία μας μέχρι να αποφασίσει οριστικά για την τύχη μας
ο Φυσικός Δικαστής που είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας και όχι διορισμένες Διοικήσεις Φορέων και «Ανεξάρτητων Αρχών» που εξυπηρετούν μικροπολιτικά συμφέροντα και σκοπιμότητες.
Ευελπιστώντας στην κατανόηση του προβλήματός μας και στην πολύτιμη βοήθεια και συμπαράστασή σας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ
ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ http://elpidablog.blogspot.com/2010/10/blog-post_1444.html

http://elpidablog.blogspot.com/
 
Top