Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος παρουσίασε χθες το απόγευμα στις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες το πρόγραμμα του συνδυασμού του για τη «Βιώσιμη Ανάπτυξη του Πειραιά», στοχεύοντας στη δημιουργία μιας πόλης που θα επιδιώκει την κοινωνική συνοχή, την οικονομική ευμάρεια, την περιβαλλοντική προστασία και την πολιτιστική ποιότητα.

Ο κ. Σταύρος Δήμας χαιρέτισε την εκδήλωση και διατράνωσε την πεποίθησή του για βέβαιη εκλογή του Βασίλη Μιχαλολιάκου και την υπερψήφισή όχι μόνο απ’ όλους τους Νεοδημοκράτες, αλλά από όλους τους Πειραιώτες.

Παρευρέθηκε, ο Γενικός Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ Βουλευτής, Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Γραμματέας Τεκμηρίωσης Μενέλαος Δασκαλάκης,οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Αττικής Περικλής Αλεβίζος και Σπυρίδων Σπυρίδωνος, ο Βουλευτής Παναγιώτης Μελάς, οι πολιτευτές Μ. Μπουκουβάλα, Κ. Κατσαφάδος, Ι. Βουτσινάς, , Μ. Τσέγκα.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ανέπτυξε όλες τις πτυχές του προγράμματος του συνδυασμού, που δίνει έμφαση και προτεραιότητα στην καθαριότητα, «θα ξεβρομίσουμε τον Πειραιά σε 60 ημέρες», τόνισε, στη δημιουργία χώρων πρασίνου, παρουσιάζοντας συγκεκριμένο σχέδιο, στον κοινωνικό τομέα, την επιχειρηματικότητα, αλλά και τα μεγάλα έργα που θα οδηγήσουν τον Πειραιά σε νέα αναπτυξιακή διάσταση.

Παρουσίασε επίσης, στους παρευρισκόμενους έναν έναν τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, καθώς και των πέντε διαμερισμάτων που έκαναν εντύπωση για τη μεγάλη συμμετοχή γυναικών και νέων, καθώς και για την πλήρη εκπροσώπηση περιοχών, επαγγελματικών, επιστημονικών, κοινωνικών και ειδικών ομάδων.
 
Top