Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ!

Ο Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Συνεχίστηκε όλο το βράδυ η κατάληψη των συμβασιούχων του Υπουργείου Πολιτισμού στην Ακρόπολη. Από σήμερα όμως το πρωί, οι αγωνιστές συμβασιούχοι και έκτακτοι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού, αντίκρισαν μπροστά τους τα ΜΑΤ! Έτσι λοιπόν, τα ΜΑΤ εισερχόμενα από πλαϊνή είσοδο προχώρησαν στο αγαπημένο τους σπορ: ξύλο, χημικά και προσαγωγές!

Πέραν των εργαζομένων οι δυνάμεις των ΜΑΤ χτύπησαν και μέλη των τηλεοπτικών συνεργείων, για να μην καταγράψουν τα "κατορθώματά" τους. Παρόλα αυτά όμως για κακή τύχη της Κυβέρνησης του "ΜΠΑΤΣΟΚ", τηλεοπτικές εικόνες των συμβάντων έκαναν το γύρου του κόσμου! Στο πλευρό των συμβασιούχων βρέθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης, ο οποίος και κατήγγειλε τη βάρβαρη επίθεση των ΜΑΤ και την παρουσία τους στο χώρο της Ακρόπολης.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός πως ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης παραμένει κλειστός, καθώς οι μόνιμοι υπαλληλοι κήρυξαν απεργία σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς τους συμβασιούχους συναδέλφους τους!

Η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου δείχνει για άλλη μια φορά το πώς αντιλαμβάνεται το διάλογο και τη διαβούλευση. Αντιμετωπίζει τους συμβασιούχους του Υπουργείου Πολιτισμού, με ξύλο και χημικά. Εργαζόμενους, οι οποίοι βρίσκονται υπό καθεστώς διαρκούς ομηρείας από τις Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ! Εργαζόμενους, οι οποίοι είναι επί 22 μήνες τώρα απλήρωτοι! Εργαζόμενους, οι οποίοι εργάστηκαν πολλά χρόνια και πλέον 350 εξ αυτών περιμένουν το χαρτί της απόλυσης από ώρα σε ώρα!

Ta Η τρομοκρατία της Κυβέρνησης θα λάβει την πρέπουσα απάντηση στους δρόμους με τις μαζικές και αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων και της νεολαίας.

Πηγή:http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1263:2010-10-14-07-48-13&catid=81:kivernisi&Itemid=198
 
Top