Το διήμερο ρεπό -δυστυχώς για τους παίκτες- ολοκληρώθηκε και πλέον άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού οφείλουν να βάλουν το κεφάλι κάτω και να δουλέψουν όσο το δυνατόν καλύτερα, διότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει μακρινό ταξίδι και δύσκολο ματς με την Ξάνθη του Γιώργου Παράσχου. Όταν μάλιστα δεν θα είναι εκεί μαζικά ο 12ος παίκτης, τότε μπορεί να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε πως σε καμία των περιπτώσεων δεν προτίθεται η SKODA να καθίσει σε μια γωνία και να... θαυμάσει τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε. Θα γίνει μάχη και ας έχουν ξεκινήσει ήδη κάποια "πράσινα παπαγαλάκια" να κάνουν το άσπρο-μαύρο, μιλώντας για φιλικό και άλλα τέτοια. Άλλωστε, δεν είναι μακρινό ένα πρόσφατο παιχνίδι σε μεγάλο νησί της χώρας...

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν με εξαίρεση αυτόν του Μοϊσές Ουρτάδο, οι παίκτες είναι ξεκούραστοι σε μεγάλο βαθμό και απομένουν απλά να γυρίσουν σώοι και αβλαβείς οι διεθνείς. Επειδή μάλιστα υπάρχει "ιστορικό" τραυματισμών έπειτα από αγώνες με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, θα πρέπει να υπάρχει προσοχή και... προσευχή, ώστε να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο από το πουθενά. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα προπονηθούν στις 19:00 και όλοι θέλουν να δουν το τι θα γίνει με τον Ουρτάδο και το κατά πόσο θα ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στην φτέρνα.

O ερυθρόλευκος τεχνικός θα κάνει τις δοκιμές του, κάτι που συνηθίζει σε μεγάλο βαθμό (γι' αυτό είναι "γρίφος" η εκάστοτε 11άδα του), αν και διαφαίνεται μια πρόθεσή του να ξεκινήσει με φορ στην Ξάνθη τον Μάρκο Πάντελιτς. Τα τρία τέρματα του Σέρβου φορ στο φιλικό με τους Νέους, αλλά και το γεγονός ότι διαφέρουν αρκετά οι Βολιώτες με τους Θρακιώτες, ίσως κρατήσει στον πάγκο τον Μιραλάς και τον Μήτρογλου, προκειμένου να πάρει φανέλα βασικού ο 32χρονος επιθετικός. Τέλος, να τονιστεί ότι θα ενσωματωθεί κανονικά ο Βασίλης Τοροσίδης, αφού είναι τιμωρημένος για το ματς της Εθνικής με το Ισραήλ, ενώ οι υπολοιποι αναμένεται να επιστρέψουν στου Ρέντη την προσεχή Τετάρτη.

REDPLANET
 
Top