Αν και φέτος δε μας έχει συνηθίσει σε δραματικές αλλαγές, ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίθεται σήμερα να δώσει ευκαιρίες σεαρκετούς παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα (είτε πολύ είτε καθόλου).
Με δεδομένο ότι έμεινανεκτός αποστολής και οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ η πιθανή εντεκάδα του Ολυμπιακού απόψε αναμένεται να είναι: Πάρντοκάτω από τα δοκάρια, ΠοτουρίδηςΜοντέστο κεντρικά μπακ, ΓκαλίτσιοςΧολέμπας πλάγια μπακ, στον άξονα ΟυρτάδοΓ. ΠαπαδόπουλοςΖαϊρί (δεξιά), Ριέρα (αριστερά), Νέμεθ ως (αντι-Φουστέρ) και Μήτρογλου στην κορυφή.

Φαίνεται λοιπόν, ότι δε μιλάμε για δυο-τρεις αλλαγές, αφού η εντεκάδα σε σχέση με τον αγώνα της Κυριακής θα είναι αλλαγμένη κατά τα δέκα ενδέκατα. Εξάλλου, υπάρχει και το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου και είναι λογικά ο Βαλβέρδε να θέλει να προφυλάξει παίκτες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Νικοπολίδης, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ιμπαγάσα, Μιραλάς και Ρ. Μπράβο

«Δεν υπάρχει επιστροφή»
Στην καθιερωμένη ομιλία του προς τους παίκτες, ο Βαλβέρδε τους επίστησε για άλλη μια φορά την προσοχή για το σημερινό ματς, το οποίο είναι νοκ-άουτ, ενώ υπάρχει το περσινό προηγούμενο: «Το ματς του Κυπέλλου είναι χωρίς επιστροφή. Αν χάσουμε, αποκλειστήκαμε. Θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τον Πανσερραϊκό πέρυσιαλλά και πρόπερσι πόσο είχαμε δυσκολευτεί με τον Διαγόρα».
 
Top