Την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου ο  Ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής, παρουσίασε το Πρόγραμμα και τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του,"ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ", σε μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Αμφιάλη.
Ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Λουκά Τζανή  ήταν πολύς, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το βράδυ της Δευτέρας.
Τον υποψήφιο Δήμαρχο υποδέχθηκαν  οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ.κ. Τσούτσας Ιωάννης, που απεύθυνε και χαιρετισμό και οι  κ.κ.. Λιλόγλου Σταύρος, Δατσέρη Βάνα, Λάλος Γιάννης και Πάτροκλος Πλατανιας.



 Ο Λουκάς Τζανής  αναφέρθηκε στους πέντε βασικούς άξονες του προγράμματός του. 
Στη συνέχεια παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται νέα πρόσωπα, που εκφράζουν την ανανέωση και κάθε ηλικία, με κυρίαρχο στοιχείο τους νέους.
Επίσης, τόνισε ότι οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ» συμμετέχουν, γιατί θέλουν να προσφέρουν στην πόλη τους, χωρίς συναλλαγές, ανταλλάγματα και αξιώματα που κάποιος τους υποσχέθηκε, φωτογραφίζοντας, με αυτό τον τρόπο, συνυποψήφιούς του.

Αθ. Τίκος
 
Top