Με ξεχωριστή ευλάβεια γιορτάστηκε και φέτος ο Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλήτης στην Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων Πειραιά, με την χοροστασία του Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ.

Πλήθος προσκυνητών προσήλθε και φέτος με τη λαχτάρα και την πίστη να λάβει την ευλογία του Αγίου και έδωσε την υπόσχεση νάρθει και του χρόνου ν΄ ανάψει και πάλι το κερί και να προσευχηθεί, για τον εαυτό του για τους δικούς του, για όλο τον κόσμο.
Την παραμονή 25 Οκτωβρίου τελέστηκε μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, Αρτοκλασία και Περιφορά της Ιεράς Εικόνας.
Παρέστησαν, εκτός των άλλων και, οι Βουλευτές κ.κ Γιάννης Τραγάκης, Δημήτρης Καρύδης και Τάκης Μελάς, οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι κ.κ Βασίλης Μιχαλολιάκος και Γιάννης Μίχας, οι Υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ Χρήστος Χαρίτος και Άρης Σπίνος, οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Μελίνα Φύκια, Ζωή Ρούσσου, Ηλίας Ζηλάκος, Φίλιππος Αρβανίτης, Ρήνα Βλαχάκη, Αντώνης Καλογεράς, Λίτσα Καλαγιά, Λίτσα Σαρρή, Τάσος Κάρλες, οι Υποψήφιοι Διαμερισματικοί Σύμβουλοι κ.κ Λεωνίδας Μελάς και Αικατερίνη Δουρέκα, ο πρώην Γενικός της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτρης Κρητικός, ο Δ/ντής του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά κ. Δημήτρης Αλφιέρης, ο κ. Χρήστος Αλμπάνης, η κ. Σταυρούλα Λεπτάκη, η Συνεργάτης μας κ. Ραφαέλα Αριστοπάνου, ο Δημοσιογράφος κ. Γιάννης Λαζαράκος, οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κκ. Κώστας Κατσαφάδος και Κώστας Καρράς, ο Μουσικός κ. Δημήτρης Κανάρης, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Α΄ και Β΄ Πειραιά κ. Μιχάλης Τερζάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Άγγελος Καστάνης και ο Λυκειάρχης κ. Τάσος Καρατζάς.

Δημήτρης Κρητικός
 
Top