Ο επιθετικός των "ερυθρόλευκων" αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης λόγω ενός κτυπήματος στο αριστερό γόνατο. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ωστόσο η κατάσταση του τραυματισμού του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή (22/10).




Την ίδια ώρα, ο Μοϊσές Ουρτάδο συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις και όπως όλα δείχνουν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Άρη.
Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ σχετικά με την σημερινή προπόνηση αναφέρει: "Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (24/10, 20:30) με τον Αρη, ο οποίος θα γίνει στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκη", στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.


Ο Ουρτάδο συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Μήτρογλου ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο.


Λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης αποχώρησε ο Πάντελιτς, λόγω ενός κτυπήματος στο αριστερό γόνατο. Ο ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας μας και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, όμως η κατάσταση του τραυματισμού του θα επανεκτιμηθεί αύριο.


Οι "ερυθρόλευκοι" θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη".
 
Top