ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ
Ο  Ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, Λουκάς Τζανής

Με σύνθημα την αλλαγή και έτοιμος να δουλέψει σκληρά και να δώσει τον καλύτερο του εαυτό δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Πολιτών " ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ" και υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, κ. Λουκάς Τζανής, μιλώντας σε ανοικτή συγκέντρωση στην κατάμεστη από κόσμο ,πλατεία Ευγενείας στο Κερατσίνι. 


Ο κ. Τζανής έκανε λόγο για μεγαλειώδη συγκέντρωση. «Κάθε μέρα μετριόμαστε και είμαστε περισσότεροι. Το μήνυμα σας περνάει παντού», ανέφερε και υποσχέθηκε ότι το βράδυ των εκλογών θα φέρει τη νίκη.
Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Σταύρος Λιλόγλου, με τον υποψήφιο Δήμαρχο , Λουκά Τζανή.


Σημείωσε ότι το ψηφοδέλτιο του απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν διάθεση να προσφέρουν, ανεξαρτήτως πεποιθήσεων και τόνισε την ανάγκη αλλαγής στη Διοίκηση του Δήμου και κάλεσε όλους τους Δημότες σε συστράτευση για τη Νίκη, ενώ περίεγραψε και τις βασικές αρχές του προγράμματος του συνδυασμού του.
Ο κ. Τζανής τόνισε ότι θα δώσει τον προεκλογικό αγώνα με σοβαρότητα, ευπρέπεια, με τον πολιτικό πολιτισμό που ταιριάζει στην πόλη. «Ζητούμε να μας κρίνουν από το σχέδιο και το πρόγραμμά μας. Δεν θα παρακολουθήσουμε κανέναν σε λαϊκισμούς και ασχήμιες», ανέφερε.


Τέλος ανακοίνωσε και παρουσίασε τους υποψήφιους  του ψηφοδελτίου του


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο δημοφιλής πολιτικός και π. Βουλευτής Β' Πειραιά, κ. Κανέλλος Λάλος ο οποίος απηύθυνε  χαιρετισμό στους παρευρισκομένους.
ο Δημοφιλής Πολιτικός της Β΄ Πειραιά και π. Βουλευτής κ. Κανέλλος Λάλος
 
Top