Ερνέστο και Ντάρκο συμφωνούν για Λεάντρο
Από τους νεαρούς Βραζιλιάνους που έχει ο Ολυμπιακός στο Ρέντη στις μικρές ομάδες του, ο πιο γνωστός είναι ο Βάντερσον, αφού κι έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και τον είχε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς με την πρώτη ομάδα στο φινάλε της περσινής σεζόν, αλλά και στην προετοιμασία στη Γερμανία το καλοκαίρι ο Έβαλντ Λίνεν.


Όμως, τον τελευταίο καιρό τις εντυπώσεις τις κλέβει ένας συμπατριώτης του, ο Λεάντρο. Κι αυτός είναι ίδιας ηλικίας, 16,5 ετών κι αυτός είχε έρθει μαζί με τον Βάντερσον από μία σχολή της Βραζιλίας. Αλλά φαίνεται πως μετά την περσινή πρώτη του χρονιά στο Ρέντη, η βελτίωσή του είναι θεαματική, καθώς τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο κι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δεν κρύβουν ότι έχουν σχηματίσει πολύ καλή εικόνα γι΄ αυτό τον παίκτη.


Ο Λεάντρο ήρθε ως σέντερ μπακ στον Ολυμπιακό κι εκεί έπαιξε πέρσι. Φέτος, όμως, ο Αλέκος Αλεξανδρής τον προώθησε σε ρόλο αμυντικού χαφ και φαίνεται πως αυτός ο ρόλος του πάει περισσότερο. Δεν είναι τυχαίο ότι από την πρώτη στιγμή που τον είδε ο Βαλβέρδε σε ένα οικογενειακό ματς της πρώτης με τη δεύτερη ομάδα, τον ξεχώρισε και ρώτησε γι΄ αυτόν.


Και πριν τρεις ημέρες, στο δεύτερο τέτοιου είδους φιλικό, ήταν ο Κοβάσεβιτς αυτός που εκφράστηκε κολακευτικά για τον πιτσιρικά από την Βραζιλία. Κι ας έκανε τις «μαγκιές» στον Αριέλ Ιμπαγάσα…


REDPLANET
 
Top