ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - "Όλα είναι πιο ομαδικά




Με μια σειρά από νίκες και πολλά αγωνιστικά συμπεράσματα - υλικό για δουλειά - στις αποσκευές η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που έκανε καλές εμφανίσεις στην Τουρκία, αλλά και ο Γιοτάμ Χαλπερίν που ξαναμπαίνει στην ομάδα μίλησαν στη συχνότητα του NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 για τον νέο Ολυμπιακό που ετοιμάζει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με σύνθημα "team work".




"Είμαστε πιο ομαδικοί στην άμυνα και στην επίθεση" τονίζει ο Μαυροκεφαλίδης. "Προσπαθούμε να ακολουθούμε στο παρκέ -κατά γράμμα- τις εντολές του προπονητή μας. Γυρίσαμε από μια κοπιαστική προετοιμασία με σημαντικά παιχνίδια. Βγάλαμε χρήσιμο συμπεράσματα γιατί η ομάδα είναι στο μοντάρισμα. Μέσα από δουλειά, τις επόμενες ημέρες, που υπάρχει και το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι".


Ο 26χρονος άσος θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο φέτος και θέλει να δικαιώσει τον προπονητή του: «Προσπαθώ να βελτιώνομαι. Σκοπός μας πρέπει να είναι να βοηθάμε την ομάδα. Φέτος νιώθω πιο έτοιμος».


Από την πλευρά του ο Γιοτάμ Χαλπερίν, μετά από ένα παράξενο καλοκαίρι, επιστρέφει στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ και εντοπίζει διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια: "Όλα είναι πιο ομαδικά. Προσπαθούμε όλοι μαζί σε άμυνα και επίθεση και αυτό είναι πιο καλό για να λειτουργεί πιο καλά η ομάδα".


Όσο για τον ίδιο ατομικά, δηλώνει ευγνώμων προς τον Ίβκοβιτς και διατεθειμένος να δουλέψει σκληρά. "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι και φέτος στον Ολυμπιακό και θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα. Δουλεύω καθημερινά για να αποδείξω ότι αξίζω την ευκαιρία που μου δίνει ο Ίβκοβιτς. Είναι τιμή μου να δουλεύω μαζί του. Απολαμβάνω κάθε προπόνηση".
 
Top