Στον Πειραιά όλα μπορούν να συμβούν, γιαυτό το λόγο και οι Περαιώτες είναι ένας άλλος λαός, όμορφος και απρόβλεπτος, λεβέντης και αγωνιστής, πεισματάρης αλλά και υπομονετικός.

Στις 29 Σεπτεμβρίου γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα παράξενου γεγονότος που είχε να κάνει με την εκδήλωση της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας της Ευαγγελίστριας, που είχε προγραμματιστεί να γίνει στο Πόρτο Λεόνε της Καστέλλας. Είχαν μάλιστα πωληθεί και οι προσκλήσεις για το ελαφρύ γεύμα που θα προσφερόταν. Ξαφνικά όμως διαπιστώθηκε ότι σχεδόν το σύνολο των προσκλήσεων είχε αγοραστεί από φίλους του Ανεξάρτητου Υποψήφιου Δήμαρχου Πειραιά Πέτρου Μαντούβαλου. Έτσι αναγκαστικά η Τοπική ματαίωσε την εκδήλωση, αφού θα ήταν δύσκολο να παραβρεθεί και να μιλήσει ο Υποψήφιος Δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Αυτόματα η εκδήλωση μετατράπηκε σε εκδήλωση του Πέτρου Μαντούβαλου και των στελεχών του, που γιόρτασαν με πολύ κέφι, μέχρι πρωίας, το φιάσκο των αντιπάλων τους και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Το θέμα ήταν ότι ο κόσμος που συγκεντρώθηκε ήταν πάρα πολύς και έδειξε ότι ο Πέτρος Μαντούβαλος είναι μια υπολογίσιμη δύναμη του Πειραιά, ικανή να κτυπήσει τη Δημαρχία με αξιώσεις.

Δημήτριος Νικολάου
 
Top