Σε πολύ όμορφο και φιλικό κλίμα στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση βιβλίου του Θεόδωρου Ανδρεάκου με θέμα την «Φυσική αγωγή και τον αθλητισμό στις ένοπλες δυνάμεις από των αρχαίων χρόνων μέχρι σήμερα». Το βιβλίο παρουσίασαν ο κ. Γρηγόρης Σκαλκέας, καθηγητής –ακαδημαϊκός, ο κ. Σαράντος Καργάκος Φιλόλογος – ιστορικός – συγγραφέας και ο κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος – πρ. υπουργός και πρ. Δήμαρχος Πειραιά.

Στην εκδήλωση που συγκέντρωσε πολύ κόσμο, λόγω και του θέματος του βιβλίου αλλά και του Συγγραφέα που είναι από τα πολύ αγαπητά πρόσωπα του Πειραιά, παραβρέθηκαν, εκτός των άλλων και, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Κώστας Αναστόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Γιώργος Κασιμάτης, ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Αγίου Σπυρίδωνος π. Βασίλειος Πόππης, οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι κ.κ Αντώνης Καλογερόγιαννης του Πειραιά και Γιάννης Λαγουδάκος του Περάματος, η πρώην Νομάρχης κ. Μαίρη Τσανάκη,
 οι Υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ Άρης Σπίνος του Πειραιά και Χρήστος Χαρίτος, των Νησιών του Πειραιά, οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Γιάννης Σπυράκης, Πέτρος Βιολάκης, Ρέα Γκούβερη, ο Επιχειρηματίας κ. Γιάννης Πολυχρονόπουλος, ο παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής κ. Ηλίας Υφαντής, ο πρώην Πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ κ. Γιάννης Παναγιωτάκης, ο πρώην Γενικός της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτρης Κρητικός, ο Πρόεδρος της Α΄ και Β΄ Πειραιά του ΛΑΟΣ κ. Μιχάλης Τερζάκης, η Διαμερισματική Σύμβουλος κ. Λίνα Αθανασίου, ο Γιώργος Ρηγόπουλος, Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Βουλευτή κ. Τάσου Νεράντζη, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Εθνικού Αθηνών κ. Κουνάδης, ο τ. πρωταθλητής του Πόλο κ. Ανδρέας Γαρύφαλος.

Μια αξιόλογη παρουσίαση για ένα βιβλίο που πραγματικά αξίζει να διαβαστεί από κάθε Έλληνα.
Ρέα Αγγελομάτη
 
Top