Το 3ο εισιτήριο για την άνοδο εξασφάλισε ο Φοίνικας Αγ.Σοφίας ο οποίος έπρεπε να παίξει τρία παιχνίδια με αντίπαλο τον Προφήτη Ηλία για να εξασφαλίσει την άνοδο.

Τελικό σκορ 68-60.

Ένα πραγματικό ντέρμπι εξελίχθηκε απόψε στο κλειστό των Καμινίων με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη. Ο Φοίνικας Αγ.Σοφίας ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και έδειξε απο την αρχή ότι αυτή την φορά το ήθελε περισσότερο. Όχι βέβαια ότι η ομάδα του Προφήτη υστέρησε πουθενά αφού δεν ήταν και λίγες οι φορές που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μεχρι και 10 πόντους πάντα έβρισκε τα ψυχικά αποθέματα και γυρνούσε το παιχνίδι.

Όλα τα λεφτά όμως ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο όπου οι δύο ομάδες έδωσαν το 100% της ψυχής τους. Ο Φοίνικας ξεκίνησε καλύτερα αλλά ο Προφήτης Ηλίας κατάφερε να φέρει ξανά το παιχνίδι στα ίσια μέχρι που φτάσαμε στο 37′ όπου η ψυχή της ομάδας του Ακτσόγλου υπερτέρησε εκείνων του Παπαευθυμίου και σε συνδυασμό με κάποια καλάθια που σε τέτοιες καταστάσεις και τέτοια παιχνίδια δύσκολα μπαίνουν , όπως έγινε με τα σουτ του Προφήτη Ηλία πήρε την νίκη και μαζί με αυτήν το 3ο εισιτήριο της ανόδου στην Γ’ κατηγορία.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ-ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 68-60 (3-2)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ ( Ακτσόγλου): Τσιριγωτάκης 27(5), Στιβακτάκης 11(1), Σταυρόπουλος 7, Σπανός 13(1), Σιδέρης, Φράγκος, Διβριώτης 4, Παπαδημητρίου, Δημόπουλος, Ζέφι 6(2).

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ (Παπαευθυμίου): Μυλωνόπουλος, Γεροδήμος 12(1), Τζανής 4, Σιδέρης, Σαραντάκος, Μακρινός 18, Κοντοσώρος 21, Φίλης 2, Λέσι, Στρατούλης 3(1).



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
 
Top