Τον Ολυμπιακό και όλους όσοι έχουν συμβάλει στην κατάκτηση του τίτλου συνεχάρη ο Γιάννη Μώραλης με γραπτή του δήλωση. 

Ο δήμαρχος Πειραιά μάλιστα, αφού κάνει και αναφορά και στο πρωτάθλημα που πήρε η ομάδα Κ21 των ερυθρολεύκων αναφέρει... 

«Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακος είναι μια συμπαγής οικογένεια και θεωρώ βέβαιο ότι θα καταφέρει να αντιμετωπίσει και στο μέλλον κάθε πιθανό ή απίθανο εμπόδιο, προκειμένου να συνεχίσει, όπως μέχρι σήμερα στην ιστορία του, να κάνει περήφανη την πόλη του Πειραιά, τους Πειραιώτες, αλλά και τους εκατομμύρια φίλους του εντός ή και εκτός Ελλάδας», καταλήγει. 

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Πειραιά 

«Θα ήθελα να συγχαρώ την ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, του 44ου. 

Για την επιτυχία αυτή αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και στη Διοίκηση της Π.Α.Ε., στην προπονητική ομάδα, στους ποδοσφαιριστές, αλλά και σε όσους εργάζονται στο προπονητήριο και στα γραφεία του συλλόγου, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές απερίσπαστοι και έχοντας λυμένα τα προβλήματα τους να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα, να κερδίζουν. 

Φυσικά πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στη μεγάλη δύναμη του συλλόγου, στον κόσμο της ομάδας, καθώς σε μια δυσκολότερη χρόνια από τις προηγούμενες ήταν όπως πάντα κοντά στην ομάδα οδηγώντας την σε έναν ακόμα τίτλο τον 7ο συνεχόμενο. 

Θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατάφερε να κατακτήσει το επαγγελματικό πρωτάθλημα και οι νέοι του το πρωτάθλημα για 3η συνεχόμενη φορά αήττητοι, αποδεικνύοντας τη δουλειά που γίνεται σε επίπεδο Ακαδημιών & Υποδομών. 
Παράλληλα, συνεχίζει το κοινωνικό του έργο, του οποίου σημαντικό κομμάτι υλοποιείται στην πόλη του Πειραιά, δείχνοντας πως πρέπει να λειτουργούν εντός, αλλά και εκτός γηπέδων οι μεγάλοι σύλλογοι. 

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μια συμπαγής οικογένεια και θεωρώ βέβαιο ότι θα καταφέρει να αντιμετωπίσει και στο μέλλον κάθε πιθανό ή απίθανο εμπόδιο, προκειμένου να συνεχίσει, όπως μέχρι σήμερα στην ιστορία του, να κάνει περήφανη την πόλη του Πειραιά, τους Πειραιώτες, αλλά και τους εκατομμύρια φίλους του εντός ή και εκτός Ελλάδας. 

Πολλά μπράβο σε όλους!»
 
Top