AMBER ALERT: Εξαφανίστηκε η 6χρονη ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΕΙΚΟΣΠΕΝΤΑΚΗ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία μετά την καταγγελία ενός πατέρα ότι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς η 6χρονη κόρη του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, δήλωσε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ότι το παιδί του, το οποίο αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα εξαφανίστηκε από το σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα ενώ ο ίδιος κοιμόταν.
Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας, ο 60χρονος πατέρας, το πρωί της Πέμπτης που ξύπνησε, δεν βρήκε στο κρεββάτι την κόρη του.
Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός, ότι ο ίδιος, αφού διαπίστωσε την εξαφάνιση της κόρης του, δεν επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία, αλλά πήγε το δίδυμο αδερφάκι, ένα άλλο κοριτσάκι, στο σχολείο και στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία.
Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Μητέρα 6χρονης: Το πρωί όλα τα συρτάρια ήταν ανακατεμένα και έλειπαν χρυσαφικά

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η μητέρα στο Newsbomb.gr το πρωί που σηκώθηκαν για να πάνε τα παιδιά στο σχολικό βρήκαν τα συρτάρια ανακατεμένα, ενώ όπως λέει έλειπαν και τα χρυσαφικά αλλά και η τσάντα της μητέρας ήταν αναποδογυρισμένη. 
Το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα
6xronh spiti copy
Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως, η μητέρα των δυο παιδιών και σύζυγος του 60χρονου απόστρατου βρίσκεται στο νοσοκομείο για λόγους υγείας.
Παράλληλα ο πατέρας της 6χρονης, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως έχει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, η οποία του προκαλεί λήθαργο και βαρύ ύπνο τις νυχτερινές ώρες.
Για απομονωμένη οικογένεια κάνουν λόγο οι γείτονες
Για ένα καλό άνθρωπο κάνουν λόγω στη γειτονιά του στην Αγία βάρβαρα, μιλώντας για τον πατέρα της 6χρονης.
Όπως λένε στο Newsbomb.gr δεν είχαν παρατηρήσει κάτι διαφορετικό τις τελευταίες ημέρες. «Το κοριτσάκι το έβλεπα γιατί καθημερνά το πήγαιναν στο σχολικό και το έπαιρναν. Η αστυνομία ήταν σήμερα από το πρωί στη γειτονιά. Έψαχναν τους κάδους. Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί».  
Όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του γείτονα του πρώην αστυνομικού, κάτι προξένησε το ενδιαφέρον στους αστυνομικούς αλλά και στους γείτονες που έφτασαν στο σημείο.
Το Χαμόγελο του Παιδιού έχει ήδη κινητοποιηθεί και έχει εκδώσει Amber Alert για την εξαφάνιση του 6χρονου κοριτσιού.
6XRONI
Τι αναφέρει ο πρόεδρος του «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Γιαννόπουλος στο newsbomb.gr
«Το χαμόγελο του παιδιού σε συνεργασία με την αστυνομία, προσπαθώντας και με τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά τα οποία θα φτιάσουν σε λίγο στο σπίτι απ’ όπου εξαφανίστηκε το κοριτσάκι, είναι σε επαγρύπνηση συλλέγοντας πληροφορίες ώστε να μπορέσει με τα μέσα που διαθέτει να βοηθήσει στην έρευνα.
Παράλληλα, ήδη στο σπίτι βρίσκεται ψυχολόγος στο πλευρό της μητέρας».

http://www.pireasnews.gr/
 
Top