Βόλεϊ Γυναικών: Ώρα για την στέψη του Ολυμπιακού στο Ρέντη!
Με μοναδικό στόχο τη νίκη με την οποία θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στον 3ο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανναξιακό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (29/4) στις 20:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.  Οι «ερυθρόλευκες» προηγούνται με 2-0 στη σειρά των τελικών και θέλουν να πετύχουν την τρίτη νίκη για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 5ου σερί πρωταθλήματος (και νταμπλ), κλείνοντας ιδανικά μια θρυλική χρονιά στην οποία έφτασαν μέχρι τον ευρωπαϊκό τελικό του CEV Challenge Cup.
Στον 3ο τελικό του πρωταθλήματος με τον Πανναξιακό, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους.
Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Έχουμε μπροστά μας την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα πετυχαίνοντας την 3η νίκη κόντρα στον Πανναξιακό. Σίγουρα οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας όμως για να τις αξιοποιήσουμε πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα αποδώσει βάσει των δυνατοτήτων της και θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο μαζί με τον κόσμο μας. Αυτό θα είναι το καλύτερο φινάλε σε μια εξαιρετική σεζόν».
 
Top