Στην Ιταλία για την αυλαία των ομίλων ο Θρύλος!
Στην Ιταλία βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (25/4) η αποστολή  της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (26/4) στις 19:30 (Novasports1HD) την Μπρέσια στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. O Θρύλος έχει εξασφαλίσει από τις 28 Φεβρουαρίου την πρόκριση στο Final Six που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη.
Θοδωρής Βλάχος: «Αυτό είναι το τελευταίο ματς που θα παίξουμε για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν και βαθμολογικά για εμάς τουλάχιστον δεν έχει κάποια σημασία, εμείς θα αγωνιστούμε όπως πάντα με στόχο την νίκη, όπως έχουμε κάνει άλλωστε σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες που έχουμε δώσει φέτος. Σε έναν αγώνα που αποτελεί το καλύτερο τεστ, ενόψει του προημιτελικού που θα δώσουμε στο Final6 της Βουδαπέστης και με  σεβασμό απέναντι στην Ιστορία μας, στις προσδοκίες που έχουμε από την ομάδα μας την φετινή χρονιά, αλλά και φυσικά τον αντίπαλο, θα αγωνιστούμε για την νίκη και μόνο.»
Γιάννης Φουντούλης: «Ουσιαστικά για εμάς αυτό είναι ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, μιας και έχουμε κλειδώσει την δεύτερη θέση του ομίλου, αλλά από την άλλη βρισκόμαστε σε μια περίοδο που πλησιάζουν οι τελικοί του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, αλλά και το final 6, αυτό είναι ίσως το τελευταίο δυνατό παιχνίδι με ανταγωνιστικό αντίπαλο, κάτι που μας κάνει να το αντιμετωπίσουμε με απόλυτη σοβαρότητα. Στόχος μας είναι η νίκη και μόνο!»
http://www.pireasnews.gr/2017/04/blog-post_181.html
 
Top