Για να «ντουμπλάρει» τις νίκες στη Νάξο!
Στη Νάξο βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (25/4) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του 2ου τελικού των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τον Πανναξιακό την Τετάρτη (26/4) στις 19:00 με στόχο την δεύτερη νίκη που θα τους φέρει ένα βήμα πριν την κατάκτηση του 5ου σερί πρωταθλήματος το οποίο θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το Σάββατο (29/4, 20:00) στο Ρέντη.  Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, αφορούν την Κατερίνα Γιώτα και την Αρέτα Κονόμη οι οποίες ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και οι συμμετοχές τους θα ξεκαθαρίσουν την ημέρα του αγώνα.
Μπράνκο Κοβάτσεβιτς:  «Σίγουρα ο Πανναξιακός παίζει διαφορετικά εντός έδρας από ότι εκτός.  Μέσα στο γήπεδό του αγωνίζεται καλύτερα. Εμείς εφόσον παίξουμε καλύτερα από ότι στο προηγούμενο παιχνίδι έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε και να κάνουμε το 2-0 στη σειρά των τελικών».
Άνα Λαζάρεβιτς: «Είμαστε προετοιμασμένες για ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανναξιακός είναι μια καλή ομάδα και σίγουρα δεν θα τα παρατήσει. Πρέπει να αγωνιστούμε με συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πετύχουμε το στόχο μας. Ο οποίος είναι να κερδίσουμε στη Νάξο, για να έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το Σάββατο στην έδρα μας και να το πανηγυρίσουμε με τους φιλάθλους μας».
http://www.pireasnews.gr/2017/04/blog-post_279.html
 
Top