Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «8ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος», την Κυριακή 23-4-2017, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω οδούς περιοχής των Δήμων Καλλιθέας, Μοσχάτου – Ταύρου, Παλαιού Φαλήρου και Πειραιά, ως εξής: 
Ανώνυμη οδός Μαρίνας Φλοίσβου, στο τμήμα της από την οδό Ναϊάδων έως τη Νοτιοδυτική είσοδο Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου Tae Kwo Do κατά τις ώρες από 05.00΄έως 12.00΄. 
Βοηθητική οδός Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της από την είσοδο Ολυμπιακού Κέντρου Beach Volley έως την οδό Αιγέως κατά τις ώρες από 05.00΄ έως 12.00΄. 
Βοηθητική οδός Λ. Ποσειδώνος , στο τμήμα της από την οδό Αιγέως έως το Γ΄ χώρο στάθμευσης στο Σ.ΕΙ.Φ. κατά τις ώρες 06.00΄έως 13.00΄. 

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων. 

http://www.pireasnews.gr/
 
Top