Δεύτερες στην Ευρώπη οι πολίστριες του Ολυμπιακού: «ΣΦΑΓΗ» από τους διαιτητές στον τελικό με την Κίνεφ

Το όνειρο για ένα ακόμη ευρωπαϊκό τίτλο δεν έγινε πράξη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού, καθώς παρά την μεγάλη προσπάθεια, ηττήθηκαν από την Κίνεφ με 7-6 στον τελικό της Euroleague...

Κόντρα σε μια πανίσχυρη ομάδα, που έπαιζε στην έδρα της.... τα κορίτσια του Ολυμπιακού έκαναν μια τεράστια προσπάθεια. 

Δεν μπόρεσαν να γυρίσουν στην Ελλάδα με ένα ακόμη ευρωπαϊκό αφού έχασαν με 7-6 από την Κίνεφ Κίρισι όμως η επιστροφή αφήνει γλυκιά γεύση λόγω της περηφάνιας που έδωσε και πικρή για τον τρόπο που χάθηκε το τρόπαιο αφού η διαιτησία στα τελευταία δευτερόλεπτα τα έκανε... θάλασσα! 

Σε ότι αφορά στο ματς η εικόνα έμοιαζε με αυτή του χθεσινού ημιτελικού, με την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού να είναι υποδειγματική, να δυσκολεύεται όμως πολύ να βρει το δρόμο προς τα δίκτυα. 

Το σκορ άνοιξε η Ρίσκοβα στο 7:38, με τις Προκοφίεβα και Ιβάνονβα να κάνουν το 3-0 και τον Ολυμπιακό να μειώνει με την Ασημάκη στο 3:42. Η Ιβάνοβα σκόραρε στο 1:53 κλείνοντας το πρώτο οκτάλεπτο με 1-4

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε αισθητά επιθετικά, καταφέροντας να μειώσει στο γκολ 3-4 με την Ελευθερία Πλευρίτου και τις Ρωσίδες να απαντούν με το τέρμα της Σιμανόβιτς (3-5). 

Στο τρίτο οκτάλεπτο η Αβραμίδου μείωσε ξανά σε 4-5, με την Γλίζινα να κάνει το 4-6 στο 4:32.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακό φάνηκε να πιστεύει στην ανατροπή, όμως σε ένα κρίσιμο σημείου 1:53 για το τέλος διεκόπη το ματς λόγω προβλήματος στο φωτισμό. Αυτό ήταν αμέσως μετά το γκολ της Έμολο, η οποία μείωσε σε 1:33. 
Στη συνέχεια οι διαιτητές εξόφθαλμα πια ευνόησαν την γηπεδούχο, όταν αφότου έβγαλε την άμυνα ο Ολυμπιακός, ο Χάρης Παυλίδης ζήτησε τάιμ άουτ 10'' πριν από τη λήξη του ματς, με τους διαιτητές να τον αγνοούν και να το δίνουν καθυστερημένα. Παρότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού ζήτησε περισσότερο χρόνο, οι διαιτητές αποφάσισαν ότι ο Ολυμπιακός είχε μόλις 6 δευτερόλεπτα για την τελευταία επίθεση...

Στα αξιοσημείωτα του ματς που έκαναν οι ερυθρόλευκες ήταν η αστοχία, αλλά και το γεγονός ότι όλα τα γκολ πέτυχαν Ελληνίδες, πλην του τελευταίου της Έμολο.

Ολυμπιακός – Κίνεφ
Οκτάλεπτα: 1-4, 2-1, 1-1, 2-1
Ολυμπιακός: Ασημάκη 1, Ελευθεριάδου Ν. 1, Πλευρίτου Ελ. 2, Αβραμίδου 1, Έμολο 1
Κίνεφ: Ρισκόβα 1, Προκοφίεβα 2, Ιβάνοβα 2, Σιμανόβιτς 1, Γκλίζινα 1



http://www.pireasnews.gr/2017/04/blog-post_658.html
 
Top