Έρανος για μαθητή του 46ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά
Ερανικό Τραπεζικό Λογαριασμό για την οικονομική κάλυψη ιατρικών δαπανών 11χρονου μαθητή του 46ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, άνοιξε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μετά από συνδρομή της Δημοτικής Αρχής Πειραιά.

Ο μαθητής έχει ποσοστό αναπηρίας 70% και υποβάλλεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε χειρουργικές επεμβάσεις. Η μητέρα του 11χρονου, απευθύνθηκε στον Δήμο Πειραιά, προκειμένου να την καθοδηγήσει να λάβει χορήγηση άδειας για λειτουργία Ατομικού Ερανικού Λογαριασμού από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Σημειώνεται ότι η εκταμίευση του ποσού  που θα συγκεντρωθεί και η παρακολούθησή του, γίνεται αποκλειστικά και μόνο από υπηρεσία του Υπουργείου.

Ο Ερανικός Τραπεζικός Λογαριασμός είναι ο: 660/001608-05-Εθνική Τράπεζα.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Νίκος Καλαμακιώτης, δήλωσε: '

'Είναι σημαντικό για εμάς ως Δημοτική Αρχή να υποστηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε τις οικογένειες του Πειραιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα. Στο πλαίσιο αυτό το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τον μαθητή μας που εκ γεννετής αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα υγείας καθώς και την οικογένεια του η οποία δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει οικονομικά στα συνεχή έξοδα που προκύπτουν για την περίθαλψη του γιου τους, είναι να γνωστοποιήσουμε στους φορείς και κατοίκους της πόλης μας τον ερανικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί με τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Εργασίας ώστε να μαζευτούν τα χρήματα που απαιτούνται για να πληρωθεί το σύνολο των ιατρικών δαπανών". 


 
Top