Αναχώρησε για Ρωσία ο Θρύλος!
Με προορισμό το Κρίσι της Ρωσίας αναχώρησε την Τετάρτη (26/4) η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει της τρίτης διαδοχικής συμμετοχής στο Final Four της ΕuroLeague και τέταρτης σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένου και του Final Four του Len Trophy. Ο Θρύλος που μετράει τρείς κατακτήσεις ευρωπαϊκών τίτλων τα τελευταία χρόνια, το 2014 το Len Trophy και το 2015 το Πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ Ευρώπης, ταξίδεψε στη Ρωσία με την πίστη σε νέες διακρίσεις και επιτυχίες! Το ταξίδι για το Κίρισι, ξεκίνησε τις 3:00π.μ. τα ξημερώματα της Τετάρτης από το «Γ. Καραϊσκάκης» όπου συγκεντρώθηκε η «ερυθρόλευκη» αποστολή και αναχώρησε για το «Ελ. Bενιζέλος». Στις 6π.μ. ο Ολυμπιακός «πέταξε» για Κωνσταντινούπολη και από εκεί μετά από τρίωρη αναμονή, συνέχισε το ταξίδι για αεροδρόμιο Πέτερσμπουργκ της Ρωσίας και τον τελικό προορισμό το Κίρισι. H προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον ημιτελικό με την Σαμπαντέλ (28/4, 19:30,Novasports1HD) θα συνεχιστεί με την πρώτη προπόνηση στο «KINEF Aquatic center» στις 19:00.
Tην αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Γιάσμιν Σμιτ, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Σώρα, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Ρομπέρτα Μπιανκόνι, Ιωάννα Σταματοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Σήλια Λογοθέτη.
Ασημάκη: «Να τα δώσουμε όλα για μια ακόμα ευρωπαϊκή κούπα»
Η Αλεξάνδρα Ασημάκη κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι πάντα είναι έτοιμη για μεγάλα, πράγματα και πάντα στοχεύει και συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις. Είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο ότι συμμετέχουμε στο Final Four της Ευρωλίγκας για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ίσως το πιο δυνατό παιχνίδι είναι ο ημιτελικός, αλλά είμαστε μια ομάδα που μας αρέσουν οι προκλήσεις. Θα τα δώσουμε όλα για μια ακόμα ευρωπαϊκή κούπα. Γενικότερα στην καριέρα μου δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί ως φαβορί, γιατί όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στις τελικές φάσεις ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Δεν υπάρχουν φαβορί. Θα πάμε  πολύ συγκεντρωμένα στον στόχο μας που είναι να κερδίσουμε την Σαμπαντέλ, τον μεγάλο μας αντίπαλο. Πρέπει να το ευχαριστηθούμε πάνω από όλα».
http://www.pireasnews.gr/2017/04/blog-post_245.html
 
Top