Στην τελική ευθεία για τον ευρωπαϊκό ημιτελικό!
Με πρωινή προπόνηση στο «KINEF Aquatic center», συνεχίστηκε την Πέμπτη (27/4) η προετοιμασία της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει του σπουδαίου ευρωπαϊκού ημιτελικού με την Σαμπαντέλ που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (28/4, 19:30) και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1HD. Οι  πρωταθλήτριες Ευρώπης, ομάδες των δυο τελευταίων ετών θα αναμετρηθούν σε έναν πολύ μεγάλο ημιτελικό με στόχο την πρόκριση στον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (29/4, 18:00, Νovasports 4HD). O Θρύλος που διεκδικεί τον 4ο ευρωπαϊκό τίτλο μέσα σε τρία χρόνια, θέλει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του πρώτου ημιτελικού μεταξύ της διοργανώτριας Κίνεφ Κίρισι και της Ισπανικής Ματαρό (28/4, 18:00). 
Αβραμίδου: «Φανταζόμουν στον τελικό αυτό το ζευγάρι»
Η Άλκηστη Αβραμίδου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: « Καταρχήν, είναι πολύ σημαντικό που δίνουμε το παρών σε Final Four τα 4-5 τελευταία χρόνια συνεχόμενα, είτε είναι LEN Trophy είτε το EuroLeague. Ουσιαστικά όλο το χρόνο προετοιμαζόμαστε για αυτά τα παιχνίδια τα ευρωπαϊκά, τους ημιτελικούς και τους τελικούς. Στην κλήρωση πέσαμε με μία από τις καλύτερες, την καλύτερη ομάδα μαζί με εμάς. Φανταζόμουν αυτό το ζευγάρι να είναι ο τελικός αλλά είμαστε έτοιμες να δείξουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τα δίνουμε όλα στο πρώτο παιχνίδι και από εκεί και πέρα παιχνίδι με το παιχνίδι βλέπουμε. Νομίζω ότι ο τίτλος του φαβορί δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Στον Πειραιά που ήταν φαβορί η Σαμπαντέλ το πήραμε εμείς, πέρσι που ήμασταν εμείς φαβορί το πήρε η Σαμπαντέλ. Οπότε ο τίτλος του φαβορί ίσα ίσα νομίζω ότι ρίχνει λίγο βάρος στο φαβορί  παρά το απελευθερώνει. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό χωρίς άγχος, οι περισσότερες είμαστε έμπειρες αθλήτριες και αυτό θέλουμε, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι».
Ελευθεριάδου: «Μπορούμε να κερδίσουμε την Σαμπαντέλ»
Η Nικόλ Ελευθεριάδου στις δηλώσεις της στο osfp.gr τόνισε τα εξής: «Πιστεύω πως η ομάδα είναι αρκετά έτοιμη για να συμμετάσχει σε αυτούς τους αγώνες, προετοιμαζόμαστε πολύ καιρό. Ακόμα και όταν είχαμε αγώνες στην Ελλάδα οι προπονήσεις μας ήταν κυρίως για την Ευρώπη. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και πιστεύω είμαστε έτοιμες να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Εννοείται ότι η Σαμπαντέλ είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά η ομάδα μας έχει πολύ έμπειρα στελέχη. Υπάρχουν φυσικά και μικρότερες παίκτριες όπως είμαστε εμείς αλλά εννοείται πως έχουμε τα προσόντα, τις ικανότητες και μπορούμε να  κερδίσουμε και την Σαμπαντέλ».
 

http://www.pireasnews.gr/2017/04/blog-post_312.html
 
Top