Με εύστοχο πέναλτι του Ψυχογιού στο 89′ το Κερατσίνι υπέταξε 1-0 την Οδηγήτρια και πανηγύρισε την άνοδό του στην Γ’ Εθνική.Την επίτευξη της ανόδου στην Γ’ Εθνική πανηγύρισε το Κερατσίνι κερδίζοντας δύσκολα 1-0 την Οδηγήτρια στο μπαράζ ανόδου της Νεάπολης.

Οι ροσονέρι που ήταν εμφανώς ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα μπαράζ έφτασαν  στη σπουδαία νίκη χάρη σε μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άγγελου Ψυχογιού στο 89′ πανηγυρίζοντας την επίτευξη των κόπων μιας ολόκληρη σεζόν κι επέστερψαν στην Γ’ Εθνική μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Το πέναλτι κέρδισε ο Τουρνάς, ο οποίος δέχτηκε χτύπημα από τον Κατσικούρη στο πρόσωπο και τον Ψυχογιό να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του ευστοχώντας για το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμού από τους οπαδούς του Κερατσινίου.


ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπότοε,, Σφυρογιανναάκης (70′ Χονδρουδάκης), Σκορδίλης (91′ Βαττής), Μπατής, Αγγελάκης, Διάκος, Ψυχογιάο,ς Γκιάτηε, Νταουτάι (93′ Φούντας), Τουρνάς, Κουρκούτης.


ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Κατσικούρς, Ξηρογιάννης, Χονδρουδάκης, Χατζηπαππάς, Πλάκας Α, Κολιούσης, (91′ Τσερκινίδης)Παπαθανασίου, Χατζάκης, Μακρής, Καλουδιώτης (91′ Δημόπουλος), Κοττάκης (82′ Κωνσταντακόπουλος)

Είσοδος ομάδων...



Το Γκολ...

http://www.pireasnews.gr/
 
Top