ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ...


Από τον Κύρο Παληκάρη


Μια αποκάλυψη - ρουκέτα από τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη αναμένεται  να σηκώσει μποφόρ στο Δήμο Πειραιά και να ταράξει τα νερά  για τις εκδηλώσεις... 
"Ημέρες Θάλασσας".

Το "Reportaz Net" αποκαλύπτει αποκλειστικά δύο προσωπικά emails που φέρεται να στάλθηκαν, πριν από λίγο από το γραφείο του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη προς συνεργάτες του, στελέχη της διοίκησης του Δήμου. 
O δήμαρχος σε έντονο ύφος ζητά εξηγήσεις από τους συνεργάτες  που δεν έχουν απαντήσει σε δύο προηγούμενα μηνύματά του για τη δυνατότητα συμμετοχής σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις στις "Ημέρες Θάλασσας". 
Από τα emails αποκαλύπτεται ότι τα στελέχη της δημοτικής αρχής δεν μπήκαν καν στον κόπο ν' απαντήσουν στον Δήμαρχο Πειραιά, που τους ζητά και απαιτεί να τον σέβονται όπως τους σέβεται, διαφορετικά, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο συνεργασίας και επικοινωνίας"

Αναλυτικά,το πρώτο email στάλθηκε από το γραφείο του δημάρχου σήμερα στις 12.57 και σημειώνει τα εξής: 

From: < mayor@pireasnet.gr >
To: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ < gram_dhm1@pireasnet.gr >
Subject: Δημαρχος Πειραια
Date: Thu, 25 May 2017 12:57:39 +0300
Κυριες & κυριοι,
Θεωρω απαραδεκτο, αντιεπαγγελματικο, αλλα και αγενες το να σας ζηταω προσωπικα να μου απαντησετε σε θεματα τηςαρμοδιοτητας σας εως την Πεμπτη 25/05/2017, οπως  και το να σας στελνω 2 emails (17/05/17 & 24/05/17)  για την δυνατοτητα συμμετοχης σας σε συγκεκριμενες εκδηλωσεις της επιλογης σας στην μεγαλυτερη γιορτη που διοργανωνει ο Δημος Πειραια, τις “ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ” και να μην απανταει κανεις!!!
Ζηταω και εχω την απαιτηση οπως σας σεβομαι εγω και με σεβεστε και εσεις, διαφορετικα θα πρεπει να επαναπροσδιορισουμε τον τροπο συνεργασιας και επικοινωνιας μας.
Γιαννης Μωραλης
Δημαρχος Πειραια

Η ορθή επανάληψη

Το δεύτερο  email στάλθηκε ως ορθή επανάληψη 12 λεπτά αργότερα, δηλαδή, στις 13:09 -χωρίς ν' αλλάζει την ουσία και το νόημα του προηγούμενου, αλλά αφαιρείται το "προσωπικά" και τα "θέματα αρμοδιότητας σας" που δηλώνει ότι ίδιος απευθύνεται σε στελέχη στο Δήμο-σημειώνοντας τα εξής:

From: < mayor@pireasnet.gr >
To: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ < gram_dhm1@pireasnet.gr >
Subject: ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ / Δημαρχος Πειραια
Date: Thu, 25 May 2017 13:09:12 +0300

Κυριες & κυριοι,
Θεωρω απαραδεκτο, αντιεπαγγελματικο, αλλα και αγενες το να σας στελνω 2 emails (17/05/17 & 24/05/17)  για την δυνατοτητα συμμετοχης σας σε συγκεκριμενες εκδηλωσεις της επιλογης σας στην μεγαλυτερη γιορτη που διοργανωνει ο Δημος Πειραια, τις “ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ” και να μην απανταει κανεις!!!
Ζηταω και εχω την απαιτηση οπως σας σεβομαι εγω και με σεβεστε και εσεις, διαφορετικα θα πρεπει να επαναπροσδιορισουμε τον τροπο συνεργασιας και επικοινωνιας μας.
Γιαννης Μωραλης
Δημαρχος Πειραια

@ Είναι δυνατόν να στέλνει emails ο δήμαρχος Πειραιά και να μην του απαντάει κανείς; 
Ότι και πεις έχεις δίκιο δήμαρχε, γιατί εδώ μιλάμε για απίστευτο μπάχαλο και εικόνα διάλυσης στο Δήμο Πειραιά...


Πηγή: reportaznet.gr
 
Top