Μήνυμα Μητσοτάκη από την Αίγινα...
 
Στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝοΔΕ Αίγινας βρέθηκε το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

"Πριν από...λίγες μέρες ψηφίστηκε το 4ο μνημόνιο που φέρνει σημαντικές επιβαρύνσεις σε ασθενέστερους συνταξιούχους και χαμηλόμισθους. Εγκλωβίζει τη χώρα πιο πέρα από λήξη 3ου προγράμματος και για αυτό είναι τέταρτο μνημόνιο. Εμείς έχουμε ένα χρέος να δείξουμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Αυτά που θα συμβούν δεν είναι μονόδρομος, έχουμε τολμηρή ατζέντα μεταρρυθμίσεων. Και δεν θέλουμε να εγκλωβιστεί η κοινωνία σε ένα κλίμα εσωστρέφειας, ότι είμαστε εγκλωβισμένοι. Έχουμε χρέος να εξηγήσουμε στους πολίτες ότι με την αλήθεια μπορούμε να πάμε μπροστά" σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

"Βλέπουμε ότι οι τάσεις στην Ευρώπη κινούνται προς το μέρος μας, μόνο με υπευθυνότητα, σκληρή δουλειά, αλήθεια μπορούμε να προχωρήσουμε. Συγκροτείται μια πλατιά κοινωνική συμμαχία σήμερα, αυτούς θα εκφράσουμε. Βεβαίως θα ασκήσουμε σκληρή κριτική στον κ Τσίπρα. Είναι η χειρότερη κυβέρνηση, όμως θα ξεδιπλώσουμε και το δικό μας αφήγημα, το δικό μας πρόγραμμα, αυτό θα κάνουμε στους επόμενους μήνες. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη γενικότερη καχυποψία στα κόμματα με τη γλώσσα της αλήθειας και με συγκεκριμένες ιδέες. Και πρέπει επίσης να ανοίξουμε τις πόρτες μας σε αυτή την προσπάθεια, σας θέλω αρωγούς. Θα καταστήσουμε τη ΝΔ πλειοψηφική δύναμη στην ελληνική κοινωνία όχι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε, αλλά επειδή οι πολίτες εμπιστεύονται εμάς. Έχουμε πολύ μεγάλες αντοχές θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα. Μας ενδιαφέρει όχι να κερδίσουμε τις εκλογές, αλλά να κυβερνήσουμε καλά. Ο κ Τσίπρας είχε την ευκαιρία του και την έχασε" συμπλήρωσε...

newpost.gr

Μήνυμα Μητσοτάκη από την Αίγινα: Ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία του και την έχασε
 

Ο Πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται σε σύντομη περιοδεία στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, την Αίγινα. 

Παρέα με στενούς συνεργάτες του και στελέχη της ΝΔ Πειραιά, ταξίδεψε με το ταχύπλοο της γραμμής, το Σάββατο το πρωί, από τον Πειραιά για την Αίγινα. 

Έγινε δεκτός σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα από τους Αιγινήτες, περπάτησε στη παραλία, μίλησε με μικρούς και μεγάλους, ενώ δεν αρνήθηκε να βγάλει ακόμα και σέλφι! 

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το PP από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αίγινα! 
 


 


 


 


 
 
Πηγή: piraeuspress.gr
 
Top