ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΩΡΑΛΗ...

Η φωτογραφία που βλέπετε δεν αντιστοιχεί σε δάσος ή λιβάδι, αλλά σε κήπο του Πειραιά!
 
Προφανώς ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου θέλει να περάσει μια νέα μόδα στους δημοτικούς κήπους και παρτέρια, αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η κατάσταση.
 
Πιο συγκεκριμένα, το Piraeuspress.gr, βρέθηκε στους κήπους που βρίσκονται στον Πεζόδρομο της οδού Κω & Αγίων Αναργύρων στην Παλιά Κοκκινιά, εκεί όπου στεγάζεται και το 14ο Γυμνάσιο Πειραιά.
 
"Η περιοχή είναι πραγματικά ξεχασμένη από τον Θεό και τον Δήμαρχο" μας είπε κάτοικος της περιοχής που καλεί απεγνωσμένα την υπηρεσία πρασίνου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πειραιά!
 
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, καλύτερα να δείτε μόνοι σας τις εικόνες - παρόμοιες υπάρχουν σε πολλά σημεία του Πειραιά - και να σχηματίσετε τη δική σας άποψη.
 
ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
 
Όσο για το πόσο αυτή η κατάσταση μπορεί να επηρεάσει τη δημόσια υγεία, ιδίως των μαθητών, αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο ζήτημα, του οποίου πρέπει να επιληφθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες!
 
Πρέπει να σημειωθεί, ότι η Δ Δημοτική Κοινότητα, δε διαθέτει τα μέσα και το ανθρώπινο δυναμικό για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες, για αυτό και η χάραξη πολιτική γίνεται από το γραφείο του αρμόδιου Αντιδημάρχου.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΟΧΟΡΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ:
 












 
Top