Η Συνέντευξη Τύπου για το 18ο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΕ η Συνέντευξη Τύπου για το 18ο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Μαΐου στο Καρπενήσι. Στη συνέντευξη το παρών έδωσαν οι εκπρόσωποι των 3 φιναλίστ ομάδων (Ολυμπιακός, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Εθνικός) ενώ από τον  ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να παραβρεθεί κάποιος. Το παρών έδωσαν επίσης και οι συνδιοργανωτές (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμος Καρπενησίου) της διοργάνωσης.
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Διαθεσόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκόμενους, έκανε μια μικρή ιστορική αναδρομή του θεσμού και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Κατσαρός ο οποίος αποκάλυψε ότι στα σχέδια της ΚΟΕ είναι του χρόνου στο Καρπενήσι να διεξαχθεί το πρώτο Final Four Κυπέλλου Γυναικών!
Στην τοποθέτηση του ο Χρήστος Αφρουδάκης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Εθνική ομάδα.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος στην τοποθέτηση του δήλωσε τα εξής:
«Βρισκόμαστε πάλι πριν από μια διοργάνωση Final Four που θα γίνει στην περιφέρεια. Για δεύτερη χρονιά στο Καρπενήσι, μια διοργάνωση που έγινε πριν δυο χρόνια με απόλυτη επιτυχία, είχε πολύ κόσμο, ήταν δύο μέρες με όμορφα παιχνίδια και νομίζω ότι διαμονή όλων ήταν φανταστική εκεί. Σπάνιες οι περιπτώσεις που έχουνε διεξαχθεί Final Four στην Αθήνα και νομίζω ότι το εγχείρημα και η προσπάθεια κάθε χρόνο της ΚΟΕ για να διοργανώνονται οι αγώνες στην περιφέρεια είναι πολύ εύστοχο και πολύ σωστό. Από εκεί και πέρα, θέλω να ευχαριστήσω και εγώ τους ιθύνοντες του Καρπενησίου, για την δεύτερη φορά που μας δίνουν την ευκαιρία να μεταβούμε και να αγωνιστούμε σε ένα τόσο ωραίο μέρος. Είναι ο δεύτερος από τους τρεις στόχους που έχουμε θέσει φέτος, ο δεύτερος ελληνικός, έχουμε κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα και θέλουμε να κατακτήσουμε και το κύπελλο. Ξέρουμε πως ο θεσμός του κυπέλλου είναι διαφορετικός, τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ, κάποιες φορές ο καλύτερος μπορεί να μην κερδίσει , σεβόμαστε το γεγονός αυτό και σίγουρα πηγαίνουμε σε αυτό το Final Four πολύ υποψιασμένοι και προετοιμασμένοι για την κατάκτηση του κυπέλλου».

Ο αθλητής του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, δήλωσες :
«Είναι πραγματικά πολύ όμορφο που μπορούμε να ταξιδεύουμε στην περιφέρεια και στο Καρπενήσι για αυτήν την διοργάνωση. Εγώ προσωπικά δεν ήμουν πριν από δύο χρόνια στο Καρπενήσι, αλλά έχει τύχει να είμαι με το Παλαιό Φάληρο στην Σύρο το 2010 και είναι πραγματικά πάρα πολύ όμορφα, είναι μια γιορτή και εύχομαι να γίνουν ωραίοι αγώνες. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες ομάδες και ας νικήσει ο καλύτερος».
http://www.pireasnews.gr/2017/05/18-final-four.html
 
Top