του Π. Καλιμάνη

"Μεθυσμένη πολιτεία" θυμίζει το Κερατσίνι μετά την μεγαλη επιτυχία των παγκορασίδων Α'  να πάρουν τίτλο στα αναπτυξιακά μετα απο 15 χρόνια (τελευταία φορά το 2002 οι νεάνιδες).

Ο "άρχοντας των δακτυλιδιών", οπως αποκαλούσαν τον προπονητή του Απολλώνιου οι φίλοι του συλλόγου μετά τον τελικό, τον Γιώργος Δεναξά,  ο οποίος πέτυχε την τέταρτη φετινή διάκριση με την ομάδα του Κερατσινίου,  (κύπελλο ΕΣΠΕΔΑ γυναικών, δεύτερη θεση στην Β' εθνική γυναικών, άνοδος των κορασίδων Ά απο την Β΄κατηγορία στην Α΄,πρωτιά χθες οι παγκορασιδες Α΄), για την μεγάλη επιτυχία:

«Τα παιδιά ήταν από άλλο πλανήτη. Πάλεψαν όπως ο Δαυιδ με τον Γολιάθ αφού ήμασταν η ομάδα με τα μικρότερα σωματικά προσόντα αλλά έδειξαν ότι διαθέτουν πολλά κιλά αυτοπεποίθησης, είχαν τρομερή ψυχής και είχαν το «μέταλλο» που βγάζει ο Απολλώνιος τους τελευταίους μήνες.
 Κυριολεκτικά «γυάλιζε» το μάτι τους. Μπήκαν στο γήπεδο και ήταν αποφασισμένες να τα δώσουν όλα για τη νίκη, πραγματικοί καμικάζι.»

Ο τεχνικός του Απολλώνιου δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν στην επιτυχία της διοργάνωσης αλλά και τους άμεσους συνεργάτες του: «Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους βοήθησαν στο να επιτύχει οργανωτικά αυτό το φάιναλ φορ, τους προσκεκλημένους μας, τον δήμαρχο Κερατσινίου Χρ. Βρεττάκο, τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή  Σωτήρη Δρίκο, που βράβευσε τη γυναικεία μας ομάδα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

 Επίσης ευχαριστώ προσωπικά όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο για την θετική τους αύρα, τους άμεσους συνεργάτες μου, Γιώργο Σκόλια,  Βαγγελη Γεωργακόπουλο, Γιώργο Πλουμίδη, καθώς και όλους από το σύλλογο του Απολλώνιου που πίστεψαν σε μένα και στήριξαν το όραμα μου και τις φιλοδοξίες που εχω για την ομάδα.

Ο Απολλώνιος επέστρεψε και το μελλον του ειναι πολύ λαμπρό."



http://www.pireasnews.gr/
 
Top