Τελικά τι συμβαίνει με τους ελέγχους της Πλατείας Αλεξάνδρας και της Μαρίνας Ζέας, στους οποίους αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά, μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr, που έδειξε τα Πειραιωτάκια να βουτούν στο βούρκο;
Στον Πειραιά έχει προκληθεί έντονη δυσαρέσκεια, τόσο από την ανευθυνότητα της Δημοτικής Αρχής Μώραλη, που επέτρεψαν στα μικρά παιδιά να βουτήξουν σε αυτά τα νερά, μα κυρίως, από το γεγονός ότι ακόμα, μέρες μετά, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί από τον Γιάννη Μώραλη, τα αποτελέσματα των ελέγχων, που ισχυρίστηκε ότι είχαν προσφάτως πραγματοποιηθεί στα εν λόγω νερά.
Το Piraeuspress.gr κάλεσε τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη, να βγάλει στο φως της δημοσιότητας τα εν λόγω αποδεικτικά στοιχεία εφόσον όντως υφίστανται.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι ενώ χιλιάδες Πειραιωτών έχουν διαβάσει τα ρεπορτάζ μας και η Πειραϊκή κοινωνία βράζει στην κυριολεξία, οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές του κράτους, δεν έχουν κινήσει καμία διαδικασία!
Τελικά ο Δήμαρχος Πειραιά είπε ψέματα στον Πειραϊκό λαό;
Αν όχι, να δημοσιεύσει σήμερα τα αποτελέσματα των ελέγχων, για να ησυχάσουν και οι γονείς των παιδιών.
Αν ναι, να μας εξηγήσει για ποιο λόγο αναγκάστηκε να πει αυτό το ψέμα και εάν εξαπατήθηκε από συνεργάτες του οι οποίοι του μετέφεραν ψευδείς πληροφορίες!
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ;;;
 
Top